Дневен хороскоп - петък, 20 април 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - петък, 20 април 2018

19 април 2018, 18:30 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Бъдете внимателни и предпазливи във всяка една работа, която подхващате. Постарайте се да не сте толкова властни и не се стремете на всяка цена да заемете лидерските позиции в съвместните мероприятия и колективните действия.

     
 

Телец

Днес може да попадате на изкушения от различен характер. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Изправят се в противоборство желанието да се развличате срещу желанието за пълно спокойствие. Намерете своята опорна точка. 

     
 

Близнаци

Мнозина ги очаква интензивна делова и професионална активност. Използвайте деня за конструктивна реорганизация. Не трябва да се съмнявате в собствените си сили и намерения. Внимавайте за обществената си репутация.

     
 

Рак

През днешния ден ще натрупате много нови впечатления. Изостря се чувственото ви възприятие към света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Настроението може да е променливо без съществена причина.

     
 

Лъв

Разумно се старайте да подхождате към всичко. Прекалената гордост и на Бога не се нрави. Не давайте външен израз на подобни изблици. Некадърността на някои хора може да се превърне в проблем или спънка за вас.

     
 

Дева

Самовглъбете се в себе си и чуйте вътрешният си глас какво ви подсказва. Ако успеете да се справите с тази не лека задача, ще достигнете до определено знание или прозрение за нещата около себе си. 

     
 

Везни

Позитивен и успешен ден. Подобрява се физическото ви и морално самочувствие. Проявявате завидно добродушие, а това увеличава популярността ви. Засилват се творческите ви способности. Очаквайте успехът да бъде с вас.

 

     
 

Скорпион

В днешния ден трябва да имате добри мисли, да вършите добри дела и да казвате добри думи. Подем на духовно равнище. Психическите ви способности се засилват. По време на сън или в медитация може да видите свое минало прераждане.

     
 

Стрелец

Днес ще трябва да оцените и осмислите настоящето. Именно сега можете да си направите новите планове и да определите бъдещата си линия на поведение. Концентрирайте се само върху позитивни мисли.

     
 

Козирог

Късметът днес ще ви съпътства. Дръжте здраво кормилото на живота. Ще постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма самоувереност в собствените сили, добра воля и повече оптимизъм.

     
 

Водолей

Някои от вас ще получат придобивки от целенасочени комерчески действия. Определена част от бюджета ви може да бъде похарчена за придобиване на красиви вещи, увеселения, развлечения, а може да се стигне и до преразход на личния ви капитал.

     
 

Риби

Днес е благоприятен ден да построите плановете си за бъдещето. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Възможно е да получите много ценен съвет въпреки вашата практичност и смелите ви решения и трябва да се вслушате в него. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за усвояване на енергията на Космоса. Счита се за успешен и позитивен ден. Всичко случващо се днес се събира в един пъзел. Ден за прошка, благодат и любов. Това време подхожда за търсене на нужната информация, за събиране на данни, за анализ на ситуацията, вникване в същността на нещата, идентифициране на структурата на проблема и намиране на нови методи за решенията. Всичко трябва да става бавно и без бързане. Днес може да намерите отдавна загубена вещ. Ако ви се присъни хубав сън, на никого не го разказвайте.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп