ПР-ът на Иванчева - как се прави личен рейтинг с държавна заплата? - bulgaria.utre.bg

ПР-ът на Иванчева - как се прави личен рейтинг с държавна заплата?

18 април 2018, 20:19 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Кадър - БНТ

Кърджилов за Прокуратурата: Пълни смешници, парите са подхвърлени

Впечатляващо безочие демонстрира ПР-ът на арестуваната със 70 хил. евро кметица на Младост Десислава Иванчева. Петър Кърджилов, който иначе се подвизава като лице на „Зелените“, обяви в национален ефир, че парите били подхвърлени, а Прокуратурата – „пълни смешници“.

Кърджилов, за когото неофициално се говори като за „сив кардинал“ в община Младост, спретна истински цирк по БНТ.

Първоначално ПР-ът отказа да седне до икономиста Владимир Каролев и остана на диван отстрани в студиото.

„Преди балотажа в Младост бях на предизборно събитие на Иванчева и тя каза, че ще нарушава закони“, заяви Каролев.

„Този е лобист на олигархията. Да напусне студиото и тогава ще говоря“, тръгна с обиди ПР-ът на хванатата в крачка кметица.

„А ако направя три лицеви опори, ще говориш ли?“, предложи Каролев и отиде да прави упражнения на дивана, а Кърджилов застана на определеното му от екипа на БНТ място.

„Пълни смешници са тия господа, които дадоха пресконференцията (за Прокуратурата). Тази акция е подобна на задържането на Николай Цонев, когото нарекоха "абсолютен престъпник". Не дадоха отговори има ли отпечатъци по банкнотите. Служебната кола се ползва от различни хора в общината. Преписки не е забавяла, тя има политика за социална отговорност“, заяви политикът от „Зелените“, който според непотвърдени информации върти администрацията в Младост с протести и зулуми.

Така ПР-ът на Младост и Десислава Иванчева, който реално и досега се води на държавна служба и съответно – заплата, демонстрира нулево уважение към държавните институции. Втори ден след ареста, Кърджилов, който сам определя себе си като „експерт по кризисен ПР“, не е спрял да обвинява Следствие и Прокуратура във фабрикуване на улики.

А трибуната, която медиите му предоставят в качеството му на ПР, смело използва за политически коментари и трупане на личен рейтинг.

Това не му е дори първо подобно провинение. Малко хора помнят, но в края на 2017 година на същия Кърджилов му се наложи да напусне пресцентъра на БАН. Причината – занимавал се само да организира протести и да пише писма от свое име. Не се колебаел обаче да ползва авторитета на Българската академия на науките. Не се отказвал и от държавната заплата. 

„Според мен Христо Иванов и ДЕОС правят грешки, като се опитват да защитят коалиционния си партньор. Може Зелените да не са виновни, а само тя. Откакто тя е кметица, и на мен са ми се оплаквали, че иска пари и че бави процедури“, каза след това Каролев, който отново беше завъртял мястото си с Кърджилов.Коментари (12)

Потребител
Иван
Представяте ли си, ако подобни "зелени" като Кърджилов докопат властта?!? Какъв цирк ще бъде и какви схеми ще се въртят!
19 април, 11:52 ч.
Потребител
Голям професор
Хехехееее, Вихренския мъж се прави на МЪЖ ?!?!
19 април, 11:41 ч.
Потребител
Naso95
А Кадиев що се отрече от нея? Всички сега ще се отреката. И те имали сигнали, че е корумпирана, но не били взели мерки. Ми що мълчите бе, льольовци, никой не очаква вие да я арестувате. Червени боклуци!
18 април, 21:37 ч.
Потребител
Иво
надявам се това да е само началото на голямата корупционна държавна чистка!!!
18 април, 21:34 ч.
Потребител
Вероника
На зелените не им дреме за нищо освен за власт и пари, то щъркели не бяха, пеликани, врабчета, костенурки. Този симпатяга е хипер активен за лични каузи и във фейсбук и в медиите - нищо чудно да си прави точки на гърба на жената.
18 април, 21:20 ч.
Потребител
Това сини сливи ли са?
Извинете ме за офтопика, но се сетих за онзи брадат виц:
-Извинете, това сини сливи ли са?
-Да.
-А защо са червени?
-Защото са зелени....
18 април, 21:06 ч.
Потребител
Енчо
Сините сливи са зелени когато са червени. 10х :)))
18 април, 21:08 ч.
Потребител
Енчо
А и брат, тея одавна умрЕха. 0,5% на избори не могат да съберат а искат всички с тях да се съобразяваме.
18 април, 21:10 ч.
Потребител
НЕДОВОЛЕН
СЕЛЯНИТЕ ОТ МЛАДОСТ ДА СЕ ВРЪЩАТ ПО СЕЛАТА, ТАМ ХЕМ ЩЕ ИМ Е ЗЕЛЕНО, ХЕМ НЯМА ДА СЕ ПРЕЗАСТРОЯВА РАЙОНА. АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ - НАПИРАТ ДА ДОЙДАТ В СОФИЯ, ДА КУПЯТ ЖИЛИЩЕ, ПОСЛЕ ОРТАЛЪКА ОПИЩЯВАТ, ЧЕ ГРАДИНКИ НЯМАЛО. МИ КВО ПРАВИТЕ ТУК, ВРЪЩАЙТЕ СЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА - БОЛ НИВИ И ГОРИ ВИ ЧАКАТ.
18 април, 21:05 ч.
Потребител
Emir
Кой кой е? Кой какъв беше, какъв стана или какъв напира да бъде? Кой за кво се бори, бие, дърли? Вече се обърках. Да не се окаже, че и зеленото като цвят има минимум десет нюанса! Едно е сигурно - българите сме царе на цепенето, люспенето, групирането, прегрупирането, алтернативите на нещото, после на новото нещо и т.н. и т.н. От толкова зелени талибани чак притъмня, та не мога да се ориентирам кой кой е вече... и ме напушва смях! а не съм пушач.
18 април, 20:56 ч.
Потребител
jesti45
нали румънския модел искаха - на им румънски модел и света опищяха
18 април, 20:52 ч.
Потребител
Весо
Ама и ДСБ му припяват. Като смесиш зелено и червено, помните ли какъв цвят се получава? ..... л...йнено.
18 април, 20:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика