Дневен хороскоп - четвъртък, 19 април 2018

Хороскоп

18-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” Вие напълно ще можете да управлявате ситуацията. С повече активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Силовите методи не биха ви довели до добри резултати.

     
 

Телец

За някои от вас  може да се окаже труден ден. Вашето състояние напълно ще зависи от материалните неща, от финансовото ви положение. Не се поддавайте на изкушенията, защото може да изпаднете в зависимост.

     
 

Близнаци

Добре е да се въздържате да харчите пари за покупки. Това особено касае жените. Правете всичко, което ви се прави, но само ако е разумно. Осигурете си хубаво разтоварване. Бихте си прекарали твърде приятно в компания.

     
 

Рак

Отдалечили сте се малко от истинската реалност, затова опитайте да бъдете по-бдителни. Днес не е изключено да попаднете под нечие психологическо въздействие и да бъдете напълно омаяни под чуждото влияние.

     
 

Лъв

За мнозина ще бъде един спокоен и умерен ден. Не бързайте много и ще стигнете там, където сте се запътили. Всяка трудност, която ви се изпречи, ще бъде решена само при вътрешна уравновесеност на състоянието ви. 

     
 

Дева

Днес ще бъдете доста нетърпеливи. Успехът ви като цяло ще зависи от вярата ви в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено. С помощта на малко повече усилия преобразувайте енергията си в нещо позитивно, насочете я към правилното русло.

     
 

Везни

Постарайте се да планирате подробно задачите за днешния ден и после следвайте предначертаното. Мнозина ще получат удоволствие от работата, която извършват. Импровизираните решения днес са много удачни.

 

     
 

Скорпион

Днешните изгледи са за един труден ден, вероятно изпълнен с много напрежение. Ще успеете да преживеете последствията след стреса и преминаването през трудностите. Възможно е да научите ценен урок.

     
 

Стрелец

Всички обещания дадени днес, могат да се окажат напразни. Възможно е някои от вас да претърпят някакви загуби. По-добре не започвайте нищо ново, защото трудно ще можете да го доведете до края. Добре е да окажете помощ на тези, които се нуждаят от нея.

     
 

Козирог

Денят е подходящ за сериозна и конструктивна работа, командировки и делови преговори. Благоприятно също за аналитична и интелектуална дейност. За вечерта не планирайте важни мероприятия. Наблегнете повече на почивката.

     
 

Водолей

Денят е добър за изява на творческите личности. Бъдете внимателни със своите мисли. Ако ви споходи някаква оригинална идея, запишете я. При пътуване бъдете предпазливи. Възможно е техниката или механиката да ви изненадат.

     
 

Риби

Вашите действия ще са подчинени на текущите дела. Не се доверявайте на хора, които слабо познавате или не сте проверили за лоялност. Лесно могат да ви измамят или окрадат. Пазете се да не попаднете в информационно затъмнение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то заложете фундамента точно днес. Добър ден за получаване на знания. Контактите носят полза. Препоръчва се да защитите някого, да отстоявате принципите си. Особено актуална е пословицата “Седем пъти мери, един път режи”. Колкото повече емоции и впечатления получите, толкова по-добре. Добре е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Хората или събитията, които ни довеждат до плач са полезни, защото ни посочват недостатъците. Също така е добре да пътувате. Този ден е благоприятен за енергийно очистване на чакрите чрез мантри.