Дневен хороскоп - сряда, 18 април 2018

Хороскоп

17-04-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Възможно е реализацията на всичко позитивно, което се е появило в първата половина на месеца. Подкрепата на партньорите ще гарантира успех в най-смелите начинания. Късметът ще съпровожда дори най-рискованите мероприятия.

     
 

Телец

Благоприятният ден, макар и не лишен от трудности. Може да усещате напрежение и не се съмнявайте, че ще се справите с многото изпитания. Могат да се появят нови интересни задачи. Малко вероятно е да ги разрешите сами: има хора, които са готови да споделят своите знания и опит.

     
 

Близнаци

Деловото чувство няма да ви подведе, следователно всички финансови въпроси ще решите безгрешно. Общуването с близките днес изисква повече търпение и самоконтрол, отколкото обикновено.

     
 

Рак

Денят е пълен с изненади. Една случайна среща при невероятно стечение на обстоятелствата ще помогне да решите проблем, който имате. Неочаквано ще бъдете подкрепени от някои хора.

     
 

Лъв

Днес се нуждаете от ярки усещания и емоции, а рутината ви дразни особено силно. Но преди да се отправите в търсене на приключения, убедете се, че всичко с делата ви е наред и дадените по-рано обещания са изпълнени.

     
 

Дева

Сериозни причини за безпокойство няма. Дори денят да донесе неприятности, те ще са малки и вие успешно ще се справите с тях. Успех в работата. Ще можете да се съсредоточите върху най-важните задачи и да ги разрешите по-бързо от очакваното.

     
 

Везни

Днес е по-добре да се избягва контакт с непознати хора, както и с тези, които често ви критикуват или правят язвителни забележки. Вие сте склонни да реагирате рязко на всички атаки, така че е по-добре да се предпазите от неприятни контакти.

 

     
 

Скорпион

Полезно е да се обсъждат професионални въпроси. Не се колебайте да изразите своята гледна точка, дори ако тя противоречи на общоприетата. Хората около вас не винаги ви разбират. Всичко ще се изясни бързо, ако останете спокойни.

     
 

Стрелец

Денят може да доведе до важни събития. Бъдете подготвени за неочакваното. Не се колебайте, ако трябва да коригирате плановете. Трябва  да се адаптирате към новите обстоятелства. Имате достатъчно енергия, за да преодолеете препятствията, които възникват по пътя ви.

     
 

Козирог

Първо трябва да сте сигурни, че сте набелязали правилно целите си и няма да загубите енергията си за нещо, от което не се интересувате. Благоприятен ден, обещаващ нови идеи, както и успех в прилагането им.

     
 

Водолей

Чакат ви много дела, всяко от които по своему интересно, а времето ще ви стигне за всичко. По-добре избягвайте бързането. Нужно е да прецените ситуацията, да оцените рисковете. Вероятни са приятни запознанства или срещи, романтични увлечения. 

     
 

Риби

Интересен и плодотворен ден ви очаква. Ще имате възможност да решите някои проблеми, които са възникнали по-рано и лесно ще се наредят нещата. Пред много представители на знака ще се открият нови хоризонти.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Счита се, че този ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да “плувате” по течението. Ден за съзерцание и молитва. Препоръчва се физическо натоварване, повече време да се прекара на чист въздух и разходки пеша. Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Най-добре е да се проведе това време в уединение или в семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време. Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко.