Дневен хороскоп - вторник, 17 април 2018

Хороскоп

16-04-2018, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Този период ще изисква голяма отговорност и висока ефективност. Не пилейте сили и енергия напразно – концентрирайте се върху най-важните неща, отлагайки за известно време второстепенните задачи, но също довършете започнатото по-рано.

     
 

Телец

По това време ще се появят нови перспективи по отношение на работата. И въпреки че все още няма яснота, трябва да сте готови за промяна. Може би не всички ваши идеи ще бъдат подкрепени от другите, а това може да ви засегне.

     
 

Близнаци

Този ден е подходящ за решаване на въпроси от делови характер. Необходимо е да се организира ефективно сътрудничество с околните. Общуването може да доведе до добър резултат. По финансовите въпроси е необходимо да проявите сдържаност по отношение на покупки, които всъщност не ви трябват.

     
 

Рак

За да постигнете добри резултати, трябва да действате самостоятелно, без да разчитате на другите. Това ще ви спести много притеснения и напразни надежди. Вечерта е възможен конфликт с по-възрастни роднини.

     
 

Лъв

Не губете време, опитвайки се да спорите с някого, да го убеждавате в нещо. Докажете на дело, че истината е на ваша страна. Емоциите могат да заглушат гласа на разума и поради това можете да направите някои грешки.

     
 

Дева

Не изпреварвайте събитията и не вземайте прибързани решения. Творческият подход към всякакви дела обещават, ако не пълен успех, то поне достоен резултат. При разговори с близки трябва да контролирате емоциите - избягвайте конфликти, спорове.

     
 

Везни

Ако имате конкретна цел, можете да пристъпите към нея с уверени стъпки. Ще се наложи да проявите малко повече активност, за да получите положителни резултати. Не действайте като бързате или под влияние на силни чувства.

 

     
 

Скорпион

Сега трябва да проявите стриктна дисциплина и внимание. Към своята цел ще напредвате бавно, но с уверени стъпки. Въздържайте се от нови договорености. Някои перспективи може да изглеждат примамливи за вас, но трябва да прецените плюсовете и минусите.

     
 

Стрелец

Поставете си конкретна цел, вместо да скачате от една работа на друга. Избягвайте прибързаните решения и не се колебайте да поискате време за размисъл. Възможна е среща със стари приятели.

     
 

Козирог

Денят обещава да бъде наситен със събития. Възможно е да се изпълни това, за което отдавна мечтаете. Не избягвайте общуването с приятели, защото именно благодарение на тях, във вашия живот са възможни положителни промени. На работното място и у дома търсете нестандартни начини за решаване на проблеми.

     
 

Водолей

На този ден се опитайте да планирате нещата, които отлагахте за по-добри времена. Възможно е получаването на важна информация. Днес се доверявайте повече на вашата интуиция. Вечерта се опитайте да прекарате в уединение, избягвайте всякакво общуване, дори и Интернет.

     
 

Риби

Добро време за изчисляване на ситуацията няколко хода напред и да започнете да действате активно. Проявете гъвкавост, обръщайте повече внимание на домашните задължения и взаимоотношенията с членовете на семейството. Занимания със спорт, разходки или шопинг ще ви помогнат да повдигнете настроението си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има мощна енергия. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват всякакви прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте лошо на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Ето защо е добре да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност. За работата е полезен и плодотворен период