Седмичен хороскоп за 16 - 22 април 2018

Хороскоп

15-04-2018, 19:58

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Тази седмица можете да успеете във всичко, което е свързано със сферата на бизнеса и кариерата. Очаквайте освобождаване на творческа енергия, изпълнете някаква стара идея. Емоциите, които ще изпитате са само позитивни и ще ви радват. В семейния живот може да се нуждаете от такива качества като сдържаност и спокойствие, тъй като може да има различия и конфликти. Четвъртък е добър за комуникация и срещи с приятели, задушевни разговори с колеги и близки хора, това е ден на помирение и оказване на помощ.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Телец

Тази седмица ще ви донесе усещане за вътрешна свобода. Активно се движите към набелязаната цел, а партньорите ще ви помогнат и ще ви подкрепят. Ако сте решили и добре обмислили всичко, то сега е благоприятно за промяна на работното място. Но не вземайте спонтанни решения, те ще бъдат погрешни. Във вторник не се захващайте с няколко неща наведнъж, тази тежест може да се окаже голяма за плещите ви. В четвъртък ви заплашват малки неприятности в областта на бизнес преговорите, не трябва да се поддавате на емоциите. Бъдете подготвени за някои изненади, които ще се появят в живота ви. За някои те ще бъдат приятни, но за по-голямата част от вас - не.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни-16, 17

 

     
 

Близнаци

Тази седмица не вземайте категорични решения, избягвайте празните аргументи и бъдете уверени в себе си. Опирайте се на надеждни приятели и колеги, както и на собствения си опит. Не жалете време да правите планове, отлично ще ви се отдадат именно обмислените действия. Желателно е да не афиширате своите намерения, така те скоро ще се реализират. Вероятно ще се наложи да се занимавате с поправянето на грешките на друг и това ще ви се отдаде отлично, което пък няма да остане незабелязано от страна на началниците ви. Вашето непостоянство може да разсърди някого. Преди всичко потърпевши ще бъдат близките ви хора. Не планирайте прекалено много неща за уикенда, по-добре е просто да се отпуснете, да спите и да се разхождате.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Рак

Определете вашите приоритети и действайте. Очакват ви бързи и приятни резултати. През тази седмица просто трябва да проявите активност и да покажете своите таланти. Тогава ви очаква успех. Не забравяйте да се справите с настоящите проблеми. Посъветвайте се с колеги по време на работа и тогава те ще престанат да ви възприемат като заплаха. Тази маневра ще укрепи вашия авторитет. В петък е добре за пътувания, командировки. В края на периода близък човек ще ви помогне в решаването на проблемите и ще можете да постигнете това, към което се стремите заедно.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Лъв

Тази седмица, в много отношения вашето благосъстояние ще зависи от разумната упоритост и компетентност. Успехът може да ви главозамае и рискувате да загубите резултатите си. Слезте на земята. В началото на периода приключете с натрупаната работа. Във вторник не би трябвало да планирате нищо ново, тъй като сега е малко вероятно да се сбъдне. В средата на седмицата са възможни промени в личния живот. В четвъртък бъдете точни при изпълнението на професионалните задължения. През уикенда ще имате подходящо настроение за сложен разговор с близки хора.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни- 16, 17


     
 

Дева

Тази седмица ще трябва да покажете гъвкавост на ума, максимален такт и съобразителност. Погледнете философски на положението, не прекалявайте с натиска върху другите, добре е в малките неща да отстъпвате. Проверявайте внимателно важната информация, която ще получите през следващите дни. Възможни са неточности. Не давайте никакви обещания сега: има голяма вероятност да не ги спазите. В началото на периода бъдете особено внимателни към своето обкръжение, има шанс да намерите нов приятел или да си създадете враг - всичко зависи от вас. Би било хубаво да организирате малък празник през уикенда, да поканите близки приятели.

Благоприятни дни- 16, 17, 21, 22

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Везни

Седмицата ще бъде доста напрегната поради увеличаването на обема на работа. Не губете контрол над емоциите си, в противен случай можете да загубите много в личната и професионалната сфера. Точността и вниманието са ключовите думи в следващите дни. Добре обмислените идеи и предложения ще направят благоприятно впечатление на вашите колеги по време на работа. Проблемите, които ще възникнат тази седмица, ще могат да се разрешат от само себе си, не търсете помощ отвън. Сега е полезно да проявите благотворителност и да вършите добри дела.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Скорпион

За да се придвижвате успешно напред, ще трябва да прибягвате до помощта на засилената си интуиция. Само така ще разберете какви точно стъпки да предприемете. Колегите могат да започнат да клюкарят зад гърба ви. Най-добрата реакция на това е пълното пренебрежение. Възможно е делово пътуване, което ще открие нови хоризонти пред вас. Дори най-екстравагантните ви идеи ще намерят положителен отклик и също могат да донесат неочаквани резултати. Във вас ще има много енергия и позитив, така че смело въплъщавайте всичко замислено в живота, правете нови планове. Очакват ви толкова срещи, че скоро ще ви умори това. Позволете си малко почивка в края на този маратон.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни-16, 17

     
 

Стрелец

Добра седмица ви очаква, внезапно ще възникнат благоприятни възможности. В понеделник си намислете желание и то лесно може да се сбъдне. Решете всички въпроси без излишен шум и бързина. Обърнете се към предишния си опит и здрав разум, никой не ви принуждава да вземате решения веднага. Шефовете ви явно ще са доволни от вашата работа. Можете да разчитате на награда, премия, похвала. Близките хора няма да са такива, каквито сте свикнали да ги виждате. Бъдете подготвени за изненади. Спокойствие ще намерите едва в края на периода. Необходимо е да проявите инициатива и смелост в любовта.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Козирог

През седмицата може да се окажете в центъра на вниманието и събитията. Така че решенията трябва да се вземат бързо, понякога да се променят в движение. Очаквайте среща със стар приятел. В понеделник ще почувствате изблик на жизненост, ще се появят нови идеи за творческо само изразяване. Вторник обещава добър късмет за много начинания, денят е добър за приятелско общуване и нови запознанства. Но в сряда и събота е по-добре да не предприемате нищо сериозно, тъй като вашите планове могат да се променят на обратно. Интелектуалните занимания и игрите през уикенда ще ви донесат истинско удоволствие.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Водолей

Тази седмица ще обобщите резултатите от последните месеци, преди всичко що се отнася за вашите собствени постижения. В отношенията с приятели, бъдете внимателни: не им доверявайте твърде много и не споделяйте емоции. За съжаление, в бъдеще те може да се обърнат срещу вас. Трябва да се съсредоточите върху един много важен въпрос, вие сами трябва да определите кой от всичките. По-добре е да намалите темпа на работа, за да избегнете преумора. Разногласия с околните не са изключени. Но се опитайте да разберете опонентите си, вслушайте се в тяхното мнение, може би ще промените възприятието си за възникнала ситуация. В петък ще се радвате на срещи с приятели. Най-благоприятният ден за вас тази седмица ще бъде понеделник, а четвъртък може да е неуспешен.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни- 16, 17


     
 

Риби

Настъпва благоприятен период както за работа, така и за свободното време. Успех очаква онези, чиито професионални дейности са свързани с творчеството. Възможно е дълго пътуване, което ще ви позволи да се отпуснете, а също и да общувате с хора, които могат да станат ваши партньори в бъдеще. Опитайте се да използвате това време, за да установите нови запознанства, да създадете необходимите контакти. Сега ще бъде полезно да научите нещо ново, да започнете да учите чужд език или да се запишете на шофьорски курсове. Избягвайте да се суетите и тогава всичко ще бъде точно. Освен това избягвайте контакт с неприятни хора през този период: те могат да развалят настроението ви.

Благоприятни дни- 16, 17, 21, 22

Неблагоприятни дни- 19, 20