Дневен хороскоп - неделя, 15 април 2018

Хороскоп

14-04-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще ви дава възможност да вземате бързи решения, да поемате отговорност за тях и да организирате другите. Настроението ви ще е чудесно, а самочувствието ви също ще е на ниво. Препоръчва се активна почивка. Оставете се на течението на живота.

     
 

Телец

Днес трябва да се проявите като добри стратези. Не настоявайте упорито на своето, но и не се оставяйте другите да ви ръководят. Избягвайте да правите прибързани изказвания и да вземате важни решения.

     
 

Близнаци

Не е време да се захващате със сериозни задачи. Не се натоварвайте физически. Постарайте се да имате повече време за пълноценна почивка и приятни занимания. Главното е да се вслушате в собствените си желания и да намерите вътрешна хармония.

     
 

Рак

Днес е добре да съблюдавате известна дистанция с околните. Добре е за уединение и разпускане в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервната ви система има нужда от спокойствие. Един добър масаж ще ви подейства освежаващо и зареждащо.

     
 

Лъв

Вземете решение днес да не обръщате внимание на нищо, което може да ви ядоса или обезпокои. Старайте се да не налагате своето мнение върху близките си и не оказвайте натиск върху тях. Днес е ден за прояви на любов!

     
 

Дева

Отношенията ви с партньора ви могат да бъдат хармонични, ако избягвате да отправяте прекалено много претенции към него. Трябва да промените някои правила във връзката си и да не преигравате. Пазете се от течение.

     
 

Везни

Денят няма да се отличава с нищо по-съществено. Ако имате възможност е добре да предприемете пътуване за разходка до някоя близка местност. В личните отношения е възможно да се породи някое дребно спречкване поради различие в мненията.

 

     
 

Скорпион

Има наистина причини да се ядосвате за разни неща на разни хора, но не приемайте много навътре случващото се. Днес е ден, в който не е добре да се ядосвате. Напротив, трябва да изпитвате радост.Може да си правите нови планове, но избягвайте вземането на важни решения.  

     
 

Стрелец

Този ден има противоречиво влияние  и може да донесе смесени чувства при някои. Погрижете се по-добре за личните си отношения. Измислете да направите нещо интересно и разнообразно. Помислете за някакво нововъведение в живота ви.

     
 

Козирог

Денят има всички изгледи да протече хармонично. Ако се налага - отстъпвайте, ако сте скарани с партньора си – помирете си. Намерете си някое творческо или интелектуално занимание, гледайте филми, разглеждайте клипчета за природата, за чужди страни, решавайте кръстословици.

     
 

Водолей

Денят е подходящ  за отдих и възстановяване на енергийният потенциал. Не се ангажирайте днес с решението на никакви проблеми. Наблегнете на почивката или ако предпочитате излезте на разходка, срещнете се с любими хора и приятели.

     
 

Риби

Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Благоприятно време за оправяне и укрепване на отношенията. Добре ще се почувствате в компанията на близки хора.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Борба на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да има и запалени свещи. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения. Сънищата са измамни и могат да бъдат неприятни. Те са както символични, така и реални.