Дневен хороскоп - събота, 14 април 2018

Хороскоп

13-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Времето е по-подходящо за интелектуална дейност. Вашата енергия става по интензивна. Ще изпитате приятни емоции през деня. Вашата безапелационна откровеност смущава някои хора, с които общувате. Старайте се да бъдете по-меки и дипломатични.

     
 

Телец

В момента имате добър имунитет и ще се запази същото равнище. Днес нямате особено желание да вършите каквато и да е работа. Наистина не ви е ден за това. Следвате спокойния ритъм на живота.

     
 

Близнаци

Днес ще се проявите като по-повърхностни и непостоянни личности от друг път. Обмисляйте нещата внимателно преди да предприемете нещо. Уважавайте чувствата на другите хора и избягвайте да правите иронични забележки и подмятания.

     
 

Рак

Днес някои от вас ще трябва да приемат суровата проза на действителността. Желателно е да се вслушвате повече в интуицията си, тъй като събитията трудно ще намират логическо обяснение.

     
 

Лъв

Денят е хубав, но мнозина ще се почувстват леко уморени. Някои въпроси чакат своето решение, но по-добре го отложете за другата седмица, когато ще започне новия лунен цикъл, а Меркурий ще излезе от ретроградност. Съществени проблеми не се очакват.

     
 

Дева

Днес ще се впечатлявате лесно от всичко. Не е изключено да възникнат неочаквани обстоятелства, с които трябва да се справите. Важното е да не губите самообладание. Опитайте се вие да управлявате ситуацията.

 

     
 

Везни

Настроението ви през днешния ден ще бъде променливо, със съответните възходи и падения. Трудно ще понасяте критики, забележки, чужди капризи. Поведението ви може да стане дори безцеремонно.

 

     
 

Скорпион

Възможно е днес да имате силни емоционални изблици. Добре ще бъде, ако можете да се овладявате и да избягвате да провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете малко внимание и на себе си.

     
 

Стрелец

Днес се отнасяйте по-внимателно към вашите взаимоотношения. Дали ще ви намерят за приятен събеседник, зависи единствено от вашето поведение и не само това. Внимателно управлявайте финансовите си активи.

     
 

Козирог

Днешният ден има смесени тенденции, а за някои може да се окаже даже напрегнат. Не се престаравайте повече, отколкото е необходимо. Дръжте се нормално с околните. Не бъдете надменни в поведението си.

     
 

Водолей

Може да има спад във вашата енергия, затова не се насилвайте да правите нищо излишно - нито физически, нито емоционално. В ума ви се раждат нови идеи, но за момента те не са рационални. Вашата практичност ще донесе по-добри резултати.

     
 

Риби

Днес лесно ще печелите симпатиите на околните с доброто си отношение, но и вие се нуждаете от малко морална подкрепа. Ако имате възможност, прекарайте повече време с любим човек. Ако нямате такава възможност, пестете силите  и енергията си. 

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Един от светлите и благоприятни дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Информацията в сънищата може да се използва.