Дневен хороскоп - петък, 13 април 2018

Хороскоп

12-04-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес може да бъдете посетени от необичайни идеи  и прозрения. В някои от вас ще проговори духът на изобретателя. Ще сте способни на всякакви неординарни постъпки в името на любовта, но повече от всичко ще цените собствената си свобода и независимост.

     
 

Телец

Сутринта ще ви съпровожда успеха. Днес ще можете да придвижите плановете и идеите си, отнасящи се не само до работата, но и до личния живот. Не само ще успеете да удивите партньорите си със своя романтична постъпка, но и с умението си да предугаждате и изпълнявате техните желания.

     
 

Близнаци

Днес бихте могли да промените радикално някои неща в живота си и то без да полагате специални усилия. Достатъчни са само желание и спокойна решителност. С трудностите ще се справяте лесно.

     
 

Рак

Денят за някои ще е свързан с интересни преживявания и вълнения, така че едва ли ще остане време да скучаете. Не са изключени обаче трудности, свързани с по-лекомисленото ви поведение. Забравяте за някои обещания, които скоро сте дали.

     
 

Лъв

Успехите ви днес няма да са пропорционални на положените усилия. Необходимо е да се захванете с някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от излишната си натрупана енергия, която може да премине в лесна раздразнителност.

     
 

Дева

Подходящ ден да възстановите всичко, което е било разрушено по погрешка. За да можете да разчитате на някакъв успех, вероятно ще трябва да покажете умения, изобретателност и богато въображение.

 

     
 

Везни

Днес мнозина от вас ще бъдат заети с флиртуване. Някои Везни са направо застрашени да се влюбят от пръв поглед. Другите ще ви оценяват като твърде интересни и забавни събеседници, и внимателни слушатели.

 

     
 

Скорпион

Трудно ще ви е да останете верни на своите принципи, тъй като денят ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения, на които няма да бъде лесно да противостоите. Много Скорпиони ще се поддадат на емоциите и инстинктите си.

     
 

Стрелец

Макар вашите действия днес да не се отличават с кой знае каква резултатност, то ще сте изпълнени с достатъчно енергия, за да се справите с всичко. За мнозина денят ще бъде наситен с интересни събития.

     
 

Козирог

В този ден при вас ще се получи всичко, което сте замислили. Радвайте се на промените като способ за разширение на възможностите ви. Днес само вие ще можете да предвещаете близкото бъдеще. Защитните способности на тялото ви ще бъдат значително увеличени.

     
 

Водолей

Днес е един от най-благоприятните дни за вземане на най-важните решения за вас. Не пропускайте шанса! Ще можете да изразите своите чувства в стихове или чрез друга художествена форма. Само опитайте! Позволете си да усетите свободата на творчеството. 

     
 

Риби

Много благоприятен ден за общуване. Днес интуитивно ще почувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето от вас ще бъдат увлечени в интелектуални занимания или заети с някое пътуване.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден, посветен на вътрешния, духовен мир на човека. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. В този ден трябва да се забрави за материалното. Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми. Още един ден, в който не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма. Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. Денят подхожда за слушане на музика, за разходка сред природата.