Дневен хороскоп - четвъртък, 12 април

Хороскоп

11-04-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще има бърз напредък в делата ви, а подобряването на жизненият ви тонус ще ви подпомага в действията ви. Любопитството през този ден ще съпровожда вашите действия. Не се стеснявайте да задавате нужните въпроси, може да научите много.

     
 

Телец

Избягвайте да противодействате на ситуациите. Бъдете предпазливи, защото лесно може да допуснете грешки. Акцентът ще падне основно върху сферата на вашите лични отношения. Откажете се от опитите си да оказвате натиск върху партньора си за всяко нещо.

     
 

Близнаци

Някои неща все още остават недостижими за вас. Постарайте се да свършите нещо полезно вместо да си губите напразно времето. Тези, които имат здравословни проблеми, да не изчакват повече, а да посетят нужния специалист.

     
 

Рак

Днес ще имате склонност към творческо самоизразяване. Някои от вас ще  постигнат неочакван успех или късмет. Напълно е възможно тези, които подготвят нови проекти да успеят да намерят спонсори за финансова подкрепа.

     
 

Лъв

Старайте се този ден да го прекарате спокойно. Вършете всичко сами, без да се доверявате на посредници. Не се стремете към лидерските позиции и не хабете напразни усилия да доказвате своята правота. Времето щ я докаже вместо вас. 

     
 

Дева

Денят може да се окаже безгрижен и безметежен, но само за малцина. Някои ще изпаднат във финансови затруднения. Отговорностите и задълженията не трябва да се пренебрегват. Ще имате малък повод за радост.

 

     
 

Везни

Днес може да намерите нестандартен подход за решаване на стари проблеми. Избягвайте компанията на егоистично настроени хора и техните провокации, още повече да им се връзвате на приказките. Има тенденция за напрежение в отношенията.

 

     
 

Скорпион

Денят ще е удачен в много отношения за мнозина. Прекарайте го, ако е възможно в уединение, на тишина и спокойствие. В личните отношения може да усещате едно пресищане (което е временно) и взаимна загуба на интерес.

     
 

Стрелец

Денят е благоприятен за общуване, но няма да липсват провокации от страна на другите. Жизненият ви потенциал се повишава и вие ставате по-ведри. Направете така: по-малко работа и повече време за забавления и удоволствия!

     
 

Козирог

Ден на провокациите. Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с колегите ви и/или да възникнат някои проблеми за разрешаване. Бъдете умерени в приказките си и контролирайте силните си емоции.

     
 

Водолей

Днес се придържайте към девиза:”Мир навсякъде и във всичко!” Бъдете смирени и доброжелателни. Днес ви се дава шанс за нещо, но само вие можете да разберете за какво. Старайте се да не го пропуснете.

     
 

Риби

Ден, в който може да се наложи да правите избор между доброто и злото, между истината и лъжата. На работното ви място е спокойна атмосферата, но вие може сами да провокирате конфликт. Лесно ще нервничите с повод и без повод.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ако у вас възникнат дори най-малките съмнения относно правилността на вашите постъпки и действия, по-добре се откажете. В противен случай ви очакват неприятности. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.

Настроението е променливо. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Ако сутринта сте вече в лошо настроение, то вечерта може да сте потънали в дълбока депресия.