Дневен хороскоп - сряда, 11 април 2018

Хороскоп

10-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Служебната работа може да бъде в ущърб на личния живот. Днес трябва да бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и приказките. Бъдете по- повече търпеливи и избягвайте да атакувате директно партньора си с искания.

     
 

Телец

Денят ще носи известно напрежение, но в него ще намерите и малко радост. Повишава се вашата емоционалност. Възможно е да се появи конфликт в тесен семеен кръг. Постарайте се по-отговорно да подхождате към всичко и така по-леко ще изгладите положението.

     
 

Близнаци

Възможни са известни затруднения или недоразумения, но ще се справите бързо и успешно. Не вземайте активно участие сега в обществения живот. Стойте встрани от всичко. Сменете малко подхода си на общуване.

     
 

Рак

Денят предразполага към разширяване кръга на общуване. През първата му половина  можете да бъдете разсеяни, отнесени, отдадени на мечти. Към средата на деня вече ще се стабилизирате и съсредоточите към по-практичните дейности.

     
 

Лъв

Днес се въздържайте от прекалена активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си. Проявете разумна ограниченост в контактите си и се съсредоточете върху решенията на главните проблеми.

     
 

Дева

Някои дела ще отнемат повече от времето ви. Не е изключено да се появят нови възможности или да започнете да обмисляте някой умен ход за подобряване на вашия бит, положение, материалните или професионалните дела.

 

     
 

Везни

Вашата откровеност и прямота към другите, може да разсеят всички техни съмнения и да ги направят по-отзивчиви и любезни към вас. Подхранвайте само тези мечти, които съответстват на реалността.

 

     
 

Скорпион

Денят ще придаде смелост и решителност на вашите действия. Импулсивността или високото самочувствие могат да ви подтикнат към необмислена постъпка. Вечерта можете да се посветите на любов и развлечения. 

     
 

Стрелец

Новите запознанства днес са благоприятни и могат да се превърнат в перспективни контакти. В любовен план може да имате интересни начинания. Добре ще постъпите, ако дадете почивка на стомаха си и преминете към малко разтоварване.

     
 

Козирог

Ще бъдете съсредоточени към практическата страна на живота. Възможно е да поискате да се уедините за по-ефективно обмисляне на сериозните въпроси. Препоръчва ви се поне частично да преразгледате своята досегашна тактика.

     
 

Водолей

Неприятен инцидент може да помрачи за кратко настроението ви преди обяд. Иначе денят е добър за реализация на вашите добри мисли и проекти. Благоприятства романтичните отношения и лесно ще привличате погледите на противоположния пол.

     
 

Риби

Днес сте значително по-оптимистично настроени. Добре е да запазите търпение и да бъдете въздържани, както и да избягвате конфликти и спорове с близки и подчинени. Ще има нещо, което ще ви изненада.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления, в съсредоточаване и самовглъбеност. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да има. Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. Не са препоръчителни контактите и активността. Нови дела не се започват, но могат да се довършват старите.