Дневен хороскоп - вторник, 10 април 2018

Хороскоп

09-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще имате поводи за вълнения, но има и добра новина. Тя се състои в това, че е напълно по вашите сили да решите личните си проблеми. На преден план ще излезе не логиката, а интуицията. Хубав ден за любов и романтика. 

     
 

Телец

Вие сте много енергични, не се страхувате да експериментирате и да поемате рискове, ако това е необходимо за успеха. Този подход ви позволява да преодолеете много препятствия. Добре се разбирате с хората, знаете кой от какво има нужда. 

     
 

Близнаци

Днес в отношенията ви ще има малко романтика. В делата ви ще има закъснения. Но да форсирате събитията и да се опитвате да им се противопоставяте, не бива. Необходимо е много повече търпение и възможност да чакате. Отношенията, започнали в този период, няма да бъдат богати на емоции.

     
 

Рак

Днес ще бъде трудно да се настроите към оптимистично и приятелско настроение. Дори ако се опитате да се отдадете напълно на работата, за да се отървете от мрачните мисли, това няма да ви помогне. Ако старите приятели или любимия човек се опитат да подобрят настроението ви, не отхвърляйте опитите им.

     
 

Лъв

Страхотен ден за амбициозните и честолюбиви хора. Днес имате всички шансове за финансов успех и за полагането на основа на нов проект. Срещите с влиятелни хора ще ви бъдат от полза, а техните съвети могат да са ви от полезни в близко бъдеще.

     
 

Дева

Днес вие и деликатността ще бъдете на два различни полюса. Имате желание да казвате всичко както го мислите  право в очите. А вашата логика е, че единствено вие сте прави и знаете най-добре какво е правилно. 

     
 

Везни

Днес хората около вас ще ви дразнят. Дори ако не стоят непосредствено на пътя ви и не се намесват в работата ви, пак ще ви се струва, че са неорганизирани и отличат вниманието ви от важните неща.

 

     
 

Скорпион

Това очевидно не е вашият ден. Някои от плановете ви могат да се променят. Не се горещете днес в разговорите и избягвайте ненужните подробности. Останете спокойни и се съсредоточете върху фактите.

     
 

Стрелец

Постарайте се да бъдете още по-целеустремени и съсредоточени върху главните неща. Залог за успеха, който гоните са концентрация на силите, предприемчивост и решителни действия. Не пропилявайте енергията си за дребни неща или в различни направления.

     
 

Козирог

Възможни са ситуации, в които ще се нуждаете от подкрепата на близки хора и в повечето случаи ще я получите. Не се колебайте да помолите за помощ, да обсъдите проблемите си и да поговорите за това, което ви притеснява.

     
 

Водолей

Днес трябва да демонстрирате дипломация и да казвате повече комплименти на другите. Така ще спечелите сърцата им. Ще имате възможността да се утвърдите на работното място, както и да укрепите отношенията с любим човек.

     
 

Риби

На този ден много съвестно трябва да се отнасяте към спазването на моралните норми и правила. На работното място ще трябва да призовете цялото си усърдие, тъй като енергията няма да ви достига.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствената им реализация. Ден на мъжката енергия, в който особено е силен сексуалният потенциал в човека. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията, да видите нишката, която тръгва от предците към вас.