Седмичен хороскоп за 9 - 15 април 2018

Хороскоп

08-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Въпреки всичко стегнете се!
При текущите астрологични тенденции често ще възникват нестабилни и непредвидими реакции от ваша страна, които ще дават различен наклон на събитията. Нетърпението може да ви подтикне да действате като нарушавате правилата и указанията. Не е изключено да се наложи здравето ви да изисква повече внимание. В личния живот има какво още да се желае. Отделете достатъчно време за почивка и време за размисъл. Уединението ви ще помогне да разкриете в себе си нови способности или да подобрите качествата си. 
Благоприятни дни – 9, 10, 11
Неблагоприятни дни – 14, 15

     
 

Телец

Предизвикателствата са нови възможности.
През седмицата няма да сте особено предприемчиви, но пък ще сте сред малкото късметлии. Бъдете с повишено внимание на работното си място и се отнасяйте с повече отговорност към задълженията си. Ще ви се появят нови идеи, от които може конструктивно да се възползвате. Нараства и сексуалният ви потенциал, който също се нуждае от реализация. Ще имате спорни моменти вътре във вашите семейни отношения или във взаимоотношенията с любимия човек. Бъдете повече предпазливи в любовта и личните работи.

Благоприятни дни– 12,13                  Неблагоприятни дни- 9, 10, 11

     
 

Близнаци

Има хубави неща, предстоящи да се случат. 
Звездите ще ви предоставят нови възможности за разрешаване на сложни ситуации. Добре отработената стратегия и правилна жизнена позиция, ще ви дадат значителни шансове за успех. Постарайте се да не се преуморявате с работа прекомерно, за да не се отрази това на здравето ви. Бъдете умерени в удоволствията и развлеченията, и сдържани в личните отношения. Хобито ви може да изисква от вас жертвоприношение във вид на звънки монети. 
Благоприятни дни- 9, 10, 11, 14, 15
Неблагоприятни дни- 12,1 3

     
 

Рак

Във вихъра на неотложните дела.
Ето един от периодите, когато ще е трудно да избегнете напрежението. Животът ви ще бъде богат откъм впечатления и събития. Шансът да успеете в някои направления намалява. Важните срещи и сериозните преговори трудно ще донесат очакваните резултати. Ще се появят нови обстоятелства, които ще ви подскажат как да управлявате ситуациите. Дори да сте прави, пазете се от ответен удар на опонентите си. Предприемете разширение на контактите и връзките си. Възможни са непредвидени разходи за децата. Създайте около себе си атмосфера на уют, спокойствие и комфорт.
Благоприятни дни- 12, 13
Неблагоприятни дни-14, 15

     
 

Лъв

Ентусиазъм и емоционален подем.
Може да получите повече внимание към вашата персона през седмицата. Постарайте се да оправдаете очакванията към вас. Възможни са нови перспективи или нови форми на сътрудничество. В дома ви ще настъпят малки промени, например започване на нов ремонт, нова придобивка или разместване на мебелите. Не е изключена раздяла с нещо или някой, които да напуснат вашия живот. Това ще донесе повече тъга, отколкото радост. Но така се отваря място за нови хора и нови неща.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни- 9, 10, 11

     
 

Дева

Последният успех е по-добър от първия. 
Някои Деви ще покажат истинска ерудиция. Истинските ви чувства обаче ще бъдат скривани зад маската, която си поставяте. Ще бъдете постоянни в своите пристрастия. Ще почувствате хармония и топлота в личните си отношения. Може да влезете в контакт с авторитетни личности. През втората половина на периода ще станете по-решителни и напористи. Вълнуващ секс извън къщи ще ви откъсне от всичко рутинно. Не е изключено да се появи тайно романтично увлечение и доста вероятно е това да е някой Козирог.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Везни

Ако имате достатъчно воля, ще имате и достатъчно сила. 
При вас ще се появи възможност да се занимавате с любимите си дела, да посветите време на духовното си усъвършенстване. Ще ви привличат интелектуалните беседи, четенето на книги, гледане на познавателни филми. С вашата забулена тайнственост ще имате превъзходство над останалите. Другите ще ви ухажват, ще се стремят към вашата компания, ще ви предлагат нови идеи, проекти, съвместна творческа работа. Предстои ви участие в тънка двусмислена игра, затова трябва много да внимавате. Не се отказвате от веднъж установените принципи. 
Благоприятни дни – 9, 10, 11
Неблагоприятни дни – 14, 15

     
 

Скорпион

Лошите неща не са най-лошото, което може да ни се случи. Най-лошото е да не ни се случи нищо!
Често ще се налага да пътуват някои от вас, при това повече делово, отколкото за удоволствие. Бремето на някакви тежки отговорности (или задължения) ще падне най-после от раменете ви. Вашите постижения ще станат видими за другите. Препоръчително е да не започвате нищо важно. Само определете ясно какво искате да постигнете в близко бъдеще и насочете своите усилия в подготовка за това, независимо от трудностите. Позитивните моменти ще бъдат свързани с личния живот. В съществуващите вече отношения, ще имате периоди на щастие и хармония, а взаимното разбирателство ще е лесно.

Благоприятни дни – 12,13  Неблагоприятни дни- 9, 10, 11

     
 

Стрелец

По-малко говорете и повече действайте! 
Планетите ще ви дарят през настоящия период с повече решителност. Далеч не всички действия и усилия обаче ще донесат положителни резултати. Добре е да действате по предварително съставен план и да се придържате към него. Благоприятно време за подобряване интимната страна на вашите взаимоотношения. Обърнете внимание на Овен, който очаква всяка ваша дума и жест с нетърпение. Ще получите комплименти от Везни. В отношенията ви с Девите трябва да се добави малко огън. 
Благоприятни дни- 9, 10, 11, 14, 15
Неблагоприятни дни- 12,1 3

     
 

Козирог

Повече предвидливост и бързина!
Много неща до голяма степен ще зависят от умението ви да се справяте бързо в ситуациите. Избягвайте да оставате твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре. Внимавайте да не влизате в конфликт с жена, с която ви свързва роднинство. Трябва да се концентрирате върху вътрешната страна на живота си. На преден план ще излязат проблемите със семейството, родителите, дома. Постарайте се дори в най-изнервящата атмосфера да останете доброжелателни. Някои връзки и познанства могат да ви донесат неочаквана изгода.
Благоприятни дни- 12, 13
Неблагоприятни дни-14, 15

     
 

Водолей

Предизвикателството да намериш нов път. 
Ентусиазмът и нестандартното виждане на ситуациите, смелото преодоляване на препятствията, активното внедряване на новите разработки или методики, могат да придвижат много напред делата ви, дори да ги завършите. Резултатите все още трудно ще оцените на този етап. През тези дни голямо значение ще имат съглашения и уговорки, построени на лични симпатии, на скрити договорености. Ще има и такива моменти, когато ще ви се струва, че всичко работи срещу вас, но това е временно усещане. Отношенията с колегите ще бъдат плодотворни. 
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни- 9, 10, 11

     
 

Риби

Преодоляване на трудностите. 
Постарайте са да запазите вътрешно равновесие и се придържайте към правилните морално-нравствени критерии. Ще се появят перспективи за реализация на личните ви планове. Вашата роля в средата на познатите ви ще бъде да изслушвате техните лични драми и да ги утешавате. В личен план при някои Риби ще се наблюдават изменения. Ще укрепнат приятелските и любовните ви контакти. Често ще изглеждате в очите на другите като лекомислени в някои моменти. За мнозина е възможна романтична среща без каквито и да е стремежи и усилия от ваша страна. 
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 12, 13