Дневен хороскоп - неделя, 8 април

Хороскоп

07-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Възможно е да бъдете помолени за помощ. Това може да бъде материална потребност или просто необходимост от морална подкрепа за получаване на ефективни съвети. Не забравяйте да подкрепяте такива хора, да им помогнете с всичко, което можете.

     
 

Телец

С лек тласък от ваша страна можете да подпомогнете развитието на ситуацията в направление подобрение на обстоятелствата. Търсите най–точното и безгрешно решение и ще го намерите. Проявете още малко търпение и продължавайте смело напред.

     
 

Близнаци

Днес вашата прямота и откровеност могат само да съдействат за доброто разбиране с околните.  Препоръчва ви се да прекарате повече време в приятелска среда. Ще откриете решение на своите проблеми в компания.

     
 

Рак

Грижите ви ще се въртят все около битовите проблеми. Вашите планове ще се реализират най-добре в сътрудничество с други хора. Не се отказвайте от нещо, на което вече сте стигнали почти до края.

     
 

Лъв

Относително спокоен период за вас. Почивайте пълноценно и разпускайте, а някои задачи могат още да почакат. Сега не е най-подходящ момент за активни действия. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. 

     
 

Дева

Би могло да бъде мирен и спокоен днешният ден, освен ако сами не си го развалите. Избягвайте да мрънкате на партньора си или на близките. Намерете си някакво занимание, което да ви доставя удоволствие  и му се посветете изцяло. Това ще ви успокои и релаксира.

     
 

Везни

Ако тези около вас са забравили правилата на честната игра, то вие можете спокойно да се отдръпнете от тях. Отделете си време за това, което сте намислили. Не скривайте вашите желания, а ги изразете!

 

     
 

Скорпион

Пълнота и стабилност ви носи днешния ден. Днес времето ще работи във ваша полза. Използвайте рационално всички възможности, които имате. Нужно е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия през идващата седмица.

     
 

Стрелец

Спокоен  и приятен ден. Не е подходящо време за никаква работа. Всяка добра постъпка сега ще ви донесе полза, но не чакайте резултат веднага. С близки хора можете да предприемете съвместни развлечения.

     
 

Козирог

Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за вас. Късмета също ще ви съпровожда. Постарайте се да се справите с всичките си отговорности бързо, за да ви остане време за забавления и удоволствия.

     
 

Водолей

Краят на седмицата може да се окаже доста забавен за някои от вас или да преживеете интересна случка. Вашият партньор има нужда да му отделите повече внимание и време. Отношенията ви по тази причина са леко занемарени.

     
 

Риби

Днес се доверете отново на интуицията си. Може да се наложи да направите някаква жертва в полза на другите, но после ще оберете плодовете на това жертвоприношение. Само ще трябва да почакате известно време.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Добре е да не бъдете пасивни, да не се бърза. Вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия. Не трябва да бъдете консервативни. Нарастват творческите и сексуални възможности, а също и чувството за справедливост и воля. Подобряват се отношенията с партньорите. Денят е добър както за прояви на щедрост, така и за предаване на опит и мъдрост. За започване на нови дела е неблагоприятно. Всичко започнато ще бъде напразно, всичко ще става трудно и ще е краткотрайно. Старайте се да мислите положително днес, защото всички ваши мисли и емоции могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.