Слънчев календар - неделя, 8 април 2018 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 8 април 2018

07 април 2018, 18:04 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

19 слънчев ден –  свързан е с Предците, има отношение към природните духове, посветен на семейството, дома, молитвите за другите. Време за покаяние и изправяне на грешките. В този ден всяко лошо дело засяга целия род.

Тотем –  Муфлон (диви овце, предшественици на почти всички домашни породи овце)

Денят е добър за тези, които се опитват да преосмислят своя живот и да намерят нови ориентири. Също така ще бъдат покровителствани тези, които са готови да изправят своите грешки. В 19 слънчев ден ще бъдат успешни начинанията, които са свързани с благородни цели. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Добре е да се прекара денят в семеен кръг. Денят не подхожда за веселие. Хубаво е да си поплачете. Трябва да бъдете сантиментални, спокойни и релаксирани едновременно. Добре е да си спомните предците си, миналото и да простите на своите близки, да се посети храм. Добре е да се започне лечение. Най-лошият грях в този ден е да имате лоши отношения с хората, да се проявява дебелащина и грубост. Не по-малък грях се счита паразитирането за сметка на друг човек, независимо дали  става въпрос за родители, близки или чужди хора.

Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания и клетви. Не правете планове, не започвайте никакви дела. Лошо е да се откажете от молбите си.

Диета – За да не разгневите духовете, не е добре да се готви в този ден. Храната трябва да е приготвена предварително. Желателен е пост.

Облекло –  Старайте се да не обличате много дрехи. За да сте в синхрон с вибрациите на деня използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи.

Знамения – Добра поличба за цялата местност е, ако слънцето изгрее в мъглата – предците ви защитават.

Добре е, ако излае домашният ви любимец – защита от предците. Но ако лежи и мълчи е лошо.

Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – изпълнение на желание. Не е добър знак да падне пръстена ви.

Да счупите зъб или нокът – не е на добре, болест.

Ако кожата ви сърби и често се чешете – знак за загуба на защита.

Сипете в чинийка малко вино в памет на ваши починали близки. Ако виното изсъхва бързо – приети сте от предците. Ако дълго време не изсъхне – вашата жертва не е приета от предците.

Счупено огледало или спрял часовник са знак че предците ще ви призоват скоро при себе си.

Сънища – Да видите починали предци – знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя – щастие, любов и неочаквани придобивки.

Числа на деня – 19, 26, 51 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп