Дневен хороскоп - събота, 7 април 2018

Хороскоп

06-04-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Трябва да проявите силата на характера си и да покаже своето постоянство. Ако сте взели решение, не се отказвайте, не променяйте решението си. Може да се опитват да ви разубеждават, но вие не променяйте мнението си.

     
 

Телец

Необходимо е да се освободите от напрежението и да престанете толкова сериозно да се отнасяте към всичко случващо се. Денят не подхожда за нови начинания. За любовни срещи и лични отношения, времето е подходящо.

     
 

Близнаци

Не е най-лесният ден за вашия знак. Преосмислете поведението си в последно време. Получавате толкова много енергия, толкова възможности. Въпреки, че е благоприятно за общуване, могат да се появят леки дрязги с близките, които ще се опитват да ви оказват влияние.

     
 

Рак

Жизненият ви потенциал е достатъчно висок, за да се чувствате добре. Вашите идеи ще срещнат подкрепа и одобрение. Възможни са приятни изненади и подаръци. Днес е хубаво да се видите с близки и приятели.

     
 

Лъв

В днешния ден трудно ще можете да се отпуснете. Имате доста енергия, но я изразходвайте разумно. Погрижете се добре за себе си и за близките си. Денят подхожда за среща с приятели и роднини.

     
 

Дева

Днес не е хубаво да проявявате никаква агресивност. Ако имате възможност посетете храм или прекарайте сред природата по-дълго време. Ако не ви допада някакъв аспект от живота ви, сега можете да предприемете нужните промени.

     
 

Везни

За мнозина денят ще бъде еднообразен и скучен. Искате да добавите малко разнообразие в живота си, но вашите идеи не намират нужният отзвук. Лесно можете сега да изявите творческият си потенциал.

 

     
 

Скорпион

Отличен ден да оформите своите идеи по-конкретно. С нови дела по-добре не се захващайте. Няма да ви стигне търпението, за да ги завършите до край. Някои от вас ще демонстрират доста екстравагантно поведение.

     
 

Стрелец

Малко ще ви подразни това, че събитията се развиват бавно, но ще успеете да се приспособите към този ритъм. Важно е да бъдете търпеливи и въздържани. Сега може да обсъждате всякакви въпроси, които ви вълнуват.

     
 

Козирог

Главната задача е да запазите спокойствие, да бъдете честни и открити. Благоприятно е за срещи с роднини и приятели, да пътувате за удоволствие. Резултатът от всичко ще бъде положителен.

     
 

Водолей

Ден за творчески подем и вдъхновение. Добре е да бъдете решителни и справедливи. Вярното решение, което търсите ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможни са промени в някакъв аспект, които ще подобрят положението ви.

     
 

Риби

Ако си поставите светла цел днес, то обезателно ще постигнете успех. Поканете близки хора на гости. Ако не сте доволни от някакъв аспект от живота си, то сега е много подходящо да предприемете промени.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Дългото уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за укрепване на съпружески партньорства,  на стари приятелски отношения, за компании. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, но не трябва да се нарушават.