Дневен хороскоп - петък, 6 април 2018

Хороскоп

05-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще имате куража да кажете „да” на ставащото около вас, да разтворите сърцето си, да се отпуснете и да оставите всичко да си бъде такова, каквото е. Позволете на сърцето си да говори от свое име.

     
 

Телец

Помислете кой близък човек около вас страда от вашето механично отношение към него, който приема болезнено не толкова това, което казвате, колкото начина, по който го казвате. Тази личност започва да се изяжда отвътре от чувството, че я командвате, поучавате и разигравате. Коригирайте поведението си, това не е вещ за ползване. 

     
 

Близнаци

Чувствате, че не можете да се справите с някаква ситуация. Възможно е да не ви стигат силите или не е от вашата компетентност. Може би трудностите, с които се налага да се сблъскате са се оказали по-сложни. Вие се боите, че това може да подкопае основите ви или да загубите позиции.

     
 

Рак

Възможно е да сте се затворили в себе си, тъй като сте недоволни от някои аспекти на живота си. Всичко ви се струва банално. Днес имате възможност да разбиете стените на своята раковина, които ви ограничават и да излезете на светло.

     
 

Лъв

Вие ще съумеете да използвате своите таланти в ситуация, когато се изисква предпазливост, умение бързо да се прецени момента и да се вземе веднага решение. Вашата рационалност може да спаси положението.

     
 

Дева

Влиянието на днешния ден е позитивно и носи стабилност, увереност, нови придобивки, възможни положителни промени. Ако имате започнато нещо, то ще постигнете и успех. Всичко свързано с дома и семейните дела и традиции е благоприятно. 

     
 

Везни

Тригонът на Луната с Уран ще ви води към пристъпи на чувственост и сантименталност. Дали това ще са интуитивни импулси водещи до някаква цел или опит да изберете между пътуване, флирт, смяна на обстановката, всичко зависи от характера ви и личния ви хороскоп. 

     
 

Скорпион

Мнозина ще имат успех в спекулативните сделки. За други е възможно да получат неочаквани пари. Около вас ще се създават щастливи възможности. Може да се заемете с реорганизация на живота си и да изберете нов път.

     
 

Стрелец

Възможно е да има благоприятен обрат в някаква сложна ситуация или да се появи нов шанс. Интуитивно ще можете да вземате правилни решения, използвайки при това точното време. Правилната и бърза реакция ще води до успех.

     
 

Козирог

Днес сякаш целият живот ще се разтвори пред вас и вие ще видите великолепието на онова, което сте. Възможно е да се открият нови възможности пред вас или да получите подарък. Подходящо време и за вашата щедрост.

     
 

Водолей

Може да получите много ценен съвет от приятна здравомислеща жена. Днес ще имате всичко – енергия, независимост, доброта и щедрост. Успешно бихте могли да завършите нещо, което сте започнали преди.

     
 

Риби

Бъдете силни и решителни, без да влагате излишна страст решавайте всеки проблем. Вслушайте се повече в гласа на разума, а не на сърцето. Ще имате възможност да си разнообразите деня и да натрупате нови свежи впечатления.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът сега е най-главният и сериозен противник и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Водата притежава в този момент целeбни свойства.