Дневен хороскоп - четвъртък, 5 април 2018

Хороскоп

04-04-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Отношенията днес ще са затруднени. За да постигнете професионален успех, ще трябва да полагате усилия. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора, да правите неща, които преди не са ви интересували. Може да има проблеми в личните взаимоотношения, разногласия с хора, които са особено скъпи за вас.

     
 

Телец

Денят е противоречив. Вие бързо усвоявате новите неща. Възможно е да има разногласия по време на работа. Най-често те са свързани с факта, че вашите идеи изглеждат твърде смели и рискови. Трябва да сте по-внимателни с парите, защото днес сте склонни да харчите твърде много за дребни неща.

     
 

Близнаци

Успешни ще бъдат пътуванията. Този ден ще бъде добър от гледна точка на личните отношения. Ще има възможност да поговорите честно с партньора си, да обсъдите какво е важно за двама ви. Може да направите интересни планове за бъдещето.

     
 

Рак

Денят ще бъде досаден. Работата ще бъде повече, отколкото сте очаквали, и повечето от задачите едва ли ще бъдат отложени за по-късно. Ще защитите гледната си точка, но няма да бъде лесно. У дома са възможни разногласия, но бързо ще бъдат преодолени.

     
 

Лъв

Да запазите спокойствие за дълго ще бъде трудно. Ще имате работа с хора, които не са ви твърде симпатични, нито вие на тях. Възможна е намесата на позната жена и то напълно неподходящо. Във връзка с това може да се създадат някои напрегнати моменти и конфликти. Ще бъде много по-лесно да се справяте с мъжете.

     
 

Дева

Много е важно да гледате на нещата реално, да не вземате желаното за действително. Каквото и да е състоянието на нещата, ако го оцените правилно, тогава със сигурност ще откриете начин да промените ситуацията към по-добро. Заслужава си да сте по-внимателни с новите познати.

     
 

Везни

Бъдете внимателни в началото на деня. Това е труден момент, особено от професионална гледна точка. Възможно е да има грешки в работата, разногласия с колегите, които пречат на приключването на работата навреме. Не позволявайте на неприятните мисли да развалят настроението ви.

     
 

Скорпион

Денят не е лесен, но и вие не се давате и така трябва. Проявявайки настойчивост, може да постигнете това към което се стремите. При някои от вас, ще се завъртят любовни истории на работното място и това може да ви разконцентрира.

     
 

Стрелец

Работата ще е повече от обичайното. Но вие ще останете спокойни и ще намерите начин да се справите с всичко на време. Благоприятно е за пътуване, дори непланирано, както и за личните отношения.

     
 

Козирог

Не всичко се дава лесно. Може би ще трябва да експериментирате, понякога да се поемат рискове, за да постигнете това, което искате. Някои от вас ще могат да намерят нов източник на доходи.

     
 

Водолей

Възможно е да срещнете трудности на работа или в къщи, но те няма да са толкова сериозни и едва ли ще има някакви последици. Да запазите спокойствие няма да се окаже лесно. Трудно е да не се ядосвате на другите и точно те ви изваждат от равновесие и провокират.

     
 

Риби

Началото на деня може да бъде трудно. Но ако в този момент изберете правилната линия на поведение, то определено ще постигнете успех. Необходимо е да слушате интуицията: тя бързо ще ви подскаже, какво е по-добре да предприемете.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има тежка енергия, но ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. Това може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Пазете се, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Подходящ само за рутинна работа. Доверявайте се само на проверени източници. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които научавате днес. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.