Дневен хороскоп - сряда, 4 април 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 4 април 2018

03 април 2018, 18:31 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Всеки сложни въпроси, трудни задачи, е желателно да се отложат днес. Чувствата ви стават по-дълбоки и по-интензивни. Любовта и отношенията с любимия ви човек са от особено значение сега.

     
 

Телец

Денят обещава да бъде продуктивен и ще бъде изпълнен с енергия, която насърчава самоизразяването. Актуални за вас ще бъдат въпросите, свързани с отношенията. Съхранете баланса на силите си и пазете здравето.

     
 

Близнаци

Вероятно днес ще трябва да се откажете от нещо, с което сте свикнали. Близък познат ще ви обърка с откровението или изповедта си. Бъдете готови да реагирате бързо на случващото се. 

     
 

Рак

Днес сигурно ще чуете по свой адрес много приятни думи. Въпреки това, не им отдавайте голямо значение и не се възгордявайте със себе си. Не бързайте да разрешите всички проблеми. Някои от тях ще отпаднат от само себе си. 

     
 

Лъв

Прекаленото самочувствие днес може да доведе до грешки. Сега е нежелателно да поемате рискове, можете да загубите. В личната си връзка не насилвайте събитията и не натискайте партньора си, иначе кавгите няма да могат да бъдат избегнати.

     
 

Дева

Новия ден до голяма степен ще бъде обусловен в търсенето на вдъхновение извън обичайния кръг на общуване. Днес може да бъдете обвинени, че сте казали нещо, за което даже не сте чували. Създайте си алиби.

     
 

Везни

Днес се приветства смелостта и решителността, както и добре обмислените действия. Ще можете да засилите позициите си. Ще имате неотразимо излъчване и това може да ви направи популярни сред противоположния пол.

     
 

Скорпион

Днес ще можете ясно да определите своите приоритети, без особено напрежение, като ще наблегнете на логиката и последователността на необходимите действия, които вече изглеждат по-ясни и разбираеми, а решението, което вчера изглеждаше напълно невъзможно,  сега ще е напълно осъществимо.

     
 

Стрелец

Днес не е изключено вашите действия да носят импулсивен характер. Опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за сега решение по въпросите, които стоят на дневен ред.

     
 

Козирог

Бъдете реалисти, правилно разпределяйте силите си и обмисляйте старателно действията си. Близостта с любимия човек ще донесе незабравими моменти. Не пренебрегвайте здравето. При най-малките симптоми е необходимо да се вземат мерки.

     
 

Водолей

Бъдете стегнати и последователни. Днес ще трябва бързо да реагирате на хода на събитията. Вслушвайте се в чуждото мнение, но не пренебрегвайте и своето. Бъдете внимателни в отношението си към околните.

     
 

Риби

Днес ще бъдете лесно раними и обидчиви, с една дума нараства вашата чувствителност, но не бъдете прекалено мнителни. Причината навярно се крие във вашето погрешно възприятие на действителността.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Случващите се събития през този ден се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна.  Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете свещ. Нека да има повече светлина около вас! 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп

Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ