Дневен хороскоп - вторник, 3 април 2018

Хороскоп

02-04-2018, 18:34

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Обстоятелства на днешния ден ще изискват да бъдете повече организирани и да заемете конструктивна позиция. Не е изключено да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате без да сте ги разгледали по-внимателно.

     
 

Телец

Не чакайте да ви се получат нещата, без да правите нищо. Започнете период на вътрешна реорганизация. Ще се наложи да направите избор, който ще се окаже много важен за вас. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

     
 

Близнаци

Само при добра организация на делата ви, ще можете да постигнете добри успехи. Още не е времето за решителните действия. Днес ще бъдете безкомпромисни – или всичко, или нищо. Може целият ден да бъдете недоволни и да критикувате всичко.

     
 

Рак

Мнението на другите няма да ви притеснява ни най-малко. Вие сте уверени в своята правота и във всичко, което правите. Домашните проблеми внасят допълнително безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от тягостните мисли.

     
 

Лъв

С готовност ще играете ролята на мъдър наставник: ще споделяте опита си, ще оказвате подкрепа и помощ. Важно е да се опитате да не дразните другите с вашето самочувствие. По-добре да прекарате вечерта в къщи и да си подсигурите активна почивка.

     
 

Дева

Неочаквана трудност може да застане на пътя ви. Благодарение на способността си да общувате и убеждавате, всяка ситуация можете да обърнете в своя полза. Не пренебрегвайте здравето си.

     
 

Везни

Трудно ще се обосновавате логически. Ето защо не разчитайте на интуицията. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не се старайте да угаждате на всички и за всичко.

     
 

Скорпион

Прекалената самоувереност може повече да ви навреди. Ще сте склонни да игнорирате съветите на другите и тяхната помощ. Може да сте сигурни в нещо на 100 процента, но това не означава още, че сте прави. 

     
 

Стрелец

Недостигът на енергия ще направи трудни за извършване и най-обикновените неща. Неочаквано може да се решат някои проблеми. Старайте се внимателно да слушате какво ви казват, дори когато сте убедени, че няма да научите нищо ново.

     
 

Козирог

Може да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

     
 

Водолей

Ще удържите победа по някакъв въпрос. Днес е възможно да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали.

     
 

Риби

Днес ще имате добри възможности. В някои моменти ще трябва да вземате бързи решения. Ще съумеете да превръщате всеки минус в плюс. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите мъдрост и самообладание. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес енергията е необходимо да се направлява в творческото русло. Не трябва да се стига до крайности. Трябва да има хармония, а всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Хубаво е да сте в компания на приятели.