Седмичен хороскоп за 2 - 8 април 2018

Хороскоп

01-04-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Баналното ежедневие!

Вероятно седмицата ще започне със спорове поради семейни въпроси, препятствия при оформянето на документи или във връзка с пътуване. Средата на седмицата е добра за любов и творчество, въпреки лекия упадък на жизнените ви сили. Времето напълно подхожда за решаването на финансови въпроси. Сега не гледайте далече в бъдещето, а се заемете с отложените си дела, това което трябва да се свърши в момента. Можете да направите нужните ви покупки, но в избора се основавайте на собствения си опит, а не на съветите на вашите приятели.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Телец

Не изпускайте нищо от орловия си поглед!

Периода за вас може да бъде леко напрегнат, да има изнервящи обстоятелства. В партньорските отношения няма да мине без примирение и търсене на компромиси. При някои Овни и предимно в мъжката част, ще преобладава стремежът към любовно-сексуални приключения. Уви, в този период е нежелателно да се стига до крайности! Не бива да се увличате по хазартни игри и лотарията. Старайте се да не се разпилявате в различни области и концентрирайте усилията си в започнатите вече начинания. Оставете се да ви водят вашите практичност, изобретателност и трудоспособност.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Близнаци

Спазвайте правилата!

През седмицата доминиращ елемент във вашата нагласа ще е желанието за спокойствие и сигурност. Търсете баланса между любовта и работата, но не ги смесвайте. Възможно е ново запознанство, както и приятни мигове. Съдбата ще ви предостави случаи, където ще можете да проявите вашите искреност и състрадание. Ще се сблъскате с обичайните житейски трудности, но те само ще изострят ума ви и ще ви мобилизират за действие. Повечето време ще бъдете в добро настроение. Професионално се постарайте да решавате само тези проблеми, които имат непосредствено отношение към вас.

Благоприятни дни-няма

Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Рак

Времето предразполага повече за отдих и релаксация.

Съдбата ще ви предостави различни възможности за развитие. Остатъчно действат още някои негативни тенденции от предишния период. Ще се появи един проблем, който ще ви ангажира изцяло съзнанието. През седмицата не предприемайте финансови сделки и не правете сериозни покупки. Не са изключени изнервящи ситуации. Вие сте оригинални и изобретателни. Не си струва обаче постоянно да демонстрирате противоречивия си ум. В сряда суетнята ще е голяма, а резултатите малко. Възможни малки проблеми, липса на настроение.

Благоприятни дни- 2, 3

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Лъв

Почивка, отдих, релаксация.

Периодът е двойнствен, затова бъдете предпазливи. Жизненият ви тонус ще бъде занижен, ще възникне потребност от повече почивка и уединение. Работата ви през седмицата няма да бъде твърде продуктивна. Ще се наложи да вземате важни решения, да си кажете тежката дума. Не пренебрегвайте интуицията си. Постарайте се да изслушвате събеседниците си, дори когато техните мисли текат по-бавно от вашите. Много сте припрени, неспокойни, неразумни дори. Необходимо е да овладявате нервите си. Потърсете подходящо занимание за разтоварване.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Дева

Живейте разумно!

Следващите дни са благоприятни за почти всички представители на знака. Мнозина ще отбележат активност в деловите отношения. Хармонията ще заеме трайно място в живота ви през настоящия период, стига сами да не прецакате нещата. Тези, които са сами, нарастват шансовете да открият своята половинка. Отнасяйте се по-сериозно към романтичните запознанства, като избягвайте случайните авантюри. Във всички дела и във всяко едно отношение трябва да избягвате бързането. Съблюдаването на правилна диета ще ви приведе в по-добра форма.

 Благоприятни дни-2, 3, 6, 7 Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Везни

Всеки може да загуби позиция.

При вас периода може да започне проблемно поради битови неуредици и неразбирателство с близките ви. Бъдете готови за промяна в плановете ви. Вниманието на околните към вашата персона ще нарасне по една или друга причина. Ще забележите, че се вслушват повече във вашите думи и съвети от преди. Някои ще имат участие в творческа самодейност или обществено мероприятие. Крайностите са неприсъщи за вас, но все пак съществува вероятност да залитнете в някоя посока.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Скорпион

Нещата не са точно такива каквито изглеждат.

Периодът може да не е особено лек за част от вас. Възможно е да настъпят промени или размествания в пластовете на времето и някои събития да се развият неочаквано по-рано за вас. Има обстоятелства, които силно ви притесняват, а това пречи на вашата адекватност. Ще направите своя избор, но ще ви се загнездят някои съмнения и ще ви преследва усещането, че пропускате и други добри варианти. Направете избора си самостоятелно- единствената възможна гаранция да не съжалявате после.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Стрелец

Животът изисква от вас развитие, а не застой.

Планетите са благосклонни към вас. През настоящата седмица ще усетите влияние, стимулиращо вашият откривателски нюх. Силно ви привличат новите неща. С досада обаче се захващате за работата, изискваща педантичност. Предприемате устремно настъпление към постигане на целите си. Някои Стрелци ще си създадат нови делови връзки. Много хора обичат компанията ви защото носите жизнена веселост. Оптимизмът ви е направо заразителен.

Благоприятни дни-няма

Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Козирог

Това е живота!

Първата половина на седмицата е благоприятна повече за активна дейност. Ще има предпоставки за важни събития. Материалната страна на живота изисква по-специално отношение от вас. Ще ви дразнят общоприетите условности. Склонни сте отвреме навреме да доказвате своето превъзходство навсякъде, но внимавайте! Ще има хора, които няма да могат да преглътнат този факт и ще ви създават проблеми. Посветете достатъчно време на своя дом, създайте му нужният уют за себе си и другите членове на семейството.

Благоприятни дни- 2, 3

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Водолей

Ограничавайте желанието да си играете с другите на котка и мишка.

Ще започнете периода със снижена активност. Обстановката ще бъде сложна, а и е възможно да получите неприятна информация. Общуването в службата ще бъде напрегнато, настроението променливо, а вашите инициативност и активност могат да дадат обратен ефект. Ако бъдете последователни, то ще нараснат шансовете ви за успех. Достигайки целите си, вие ще се почувствате по-уверени в себе си. Не се препоръчва да се занимавате или да обсъждате с други хора финансовите въпроси.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Риби

Добре е, че вие се задоволявате и с много, и с малко.

През периода бъдете по-инициативни. Ще ви се появят нови планове и идеи. Възможно е да изскочат нови перспективи или да намерите нови покровители, спонсори за делата си. Това, което може да ви се случи е напрегнати разговори с ръководството или неприятни известия. Ще се наложи да се справяте със срочни задачи, около които могат да възникнат даже спорове. Сиянието на Луната подхранва мечтите ви, но повечето от тях са илюзорни.

Благоприятни дни-2, 3, 6, 7                 

Неблагоприятни дни- 4, 5