Дневен хороскоп - неделя, 1 април 2018

Хороскоп

31-03-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Планетарните енергии ви помагат да отключите потенциала на вашата личност. Можете да постигнете успех като вложите творчество в начинанията си. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега избягвайте да се задълбочавате в обсъждането на остри теми с партньора си.

     
 

Телец

Отнасяйте се сериозно към всичко. Може би имате дълъг списък с текущи задачи, но положително отношение към всички тях ще помогне да се справите по-лесно. След това ще имате време да се отпуснете.

     
 

Близнаци

Вие сте изпълнени с енергия и висок дух. Ако имате недовършена работа, сега можете да я довършите. Денят обещава да мине без сътресения. Бъдете сдържани в думите и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

     
 

Рак

Семейните задължения ще изискват вашето внимание. Днес не е лесно да съчетаете собствените си интереси с тези на близките хора. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите.

     
 

Лъв

Ако отношенията с другите ви изморяват, намерете възможност да прекарате известно време далеч от всичко, забравете за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на спокойствие. Не пропускайте да покажете на близките хора, че ги цените.

     
 

Дева

Няма сериозни причини да се притеснявате. Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем сами. Потърсете съдействие от близките ви. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще бъде разрешено без вашето пряко участие. Наблегнете повече на почивката. 

     
 

Везни

Ще бъдете особено чувствителни към красотата във всичките и проявления. Днес преобладава духовният аспект на живота. Не се противете на обстоятелствата. Оставете се на течението на потока и където ви отнесе….

     
 

Скорпион

Днес може да се почувствате малко неудовлетворени. Причини има много. Дори да искате да останете сами с мислите си, реалността ще ви напомни за себе си. Опитайте се да намерите баланса между желанието да мечтаете и реалния свят.

     
 

Стрелец

Интуицията ви е засилена днес, но не трябва да се разчита изцяло на нея. Правете това, което е необходимо, обстоятелствата ще се развиват успешно. Ако приятелите ви поканят да прекарате времето си с тях, не отхвърляйте предложението им.

     
 

Козирог

Днес в общуването с любимия човек ще действа принципът на огледалото: вашето настроение веднага ще се отразява в настроението на партньорите ви. Достатъчно е да бъдете мили и любезни, за да може те да отразят същите качества по отношение на вас.

     
 

Водолей

Не позволявайте на себе си да отлетите далеч във фантазиите си, защото реалността може да ви приземи. Добър ден за творчески занимания, за приобщаване към красотата. В любовта и личните взаимоотношения позволете на партньорът ви да бъде себе си и да не изисквате невъзможното от него.

     
 

Риби

Добре е да се фокусирате върху духовната страна на нещата. Препоръчва се уединение и релаксация. Контактите може да ви натоварят психически. Бъдете сдържани, тъй като вашата вътрешна енергия търси излаз навън и може да разруши позитивното в отношенията ви.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Съвпадът на Слънцето с Меркурий днес ще направи лесни преговорите. Издига интелектуалните способности на висота, прави умът ясен и бистър. Околните сега лесно ще оценят и приемат вашите идеи. Общуването протича лесно. Този аспект ще ви помогне да изгладите различията в отношенията, да демонстрирате способностите си. Днес е благоприятно да се обърнете към по-висши и влиятелни хора с молби, искания и предложения. Изпитите, преговорите, сделките, пътуванията ще бъдат успешни. Денят е благоприятен за пътуване, за всякакви игри, физически действия, решение на логически задачи и интелектуален труд.