Дневен хороскоп - събота, 31 март 2018

Хороскоп

30-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще бъде грешка, ако отложите за утре нещо, което е било планирано за днес. В любовта излишните емоции са нежелателни. Денят предразполага повече към практичност, отколкото към романтика. Обсъдете съвместно с половинката си плановете.

     
 

Телец

Благоприятен ден. Планираните задачи ще се изпълнят успешно. Луната ви съветва да обърнете внимание на физическото и духовното си здраве. Оправете диетата си. Ако осъществите нови запознанства днес, те ще се окажат полезни за в бъдеще.

     
 

Близнаци

Ако вашата прекалена откровеност е създала проблеми в отношенията, то сега всичко се променя. По-лесно ще намирате общ език с другите, вашите идеи ще бъдат подкрепени. Бъдете честни и искрени в любовните взаимоотношения.

     
 

Рак

Този ден сякаш е създаден само за вас. Посветете го на своите малки удоволствия и прищевки. Около вас ще има приятна атмосфера, която ще отговаря на вашите потребности. Пазаруване, фитнес, козметичен салон, обяд в ресторанта, разходки сред природата - всичко това ще ви позволи да се почувствате като крале.

     
 

Лъв

Някои ще предприемат кратко пътуване, на което има вероятност да се осъществи романтично запознанство. Мнозина ще проявят интерес към културни мероприятия, изкуство, интересни книги. Отношенията с роднините ще са хармонични, контактите с приятели са непринудени.

     
 

Дева

Добре ще е да се занимавате с въпросите за финансите, изчисляване на приходите и разходите. Делата ще вървят гладко. За тези, които са на работа, ще премине всичко спокойно. В любовта и отношенията се приветства рационалният подход и повече отговорност, а романтиката, бурните емоции и горещите страсти ще се отложат още малко.

     
 

Везни

Отдайте свободното си време на себе си. Подходящо време да се погрижите за външния си вид, за тялото си – посетете фитнес, сауна, направете си масаж, маникюр. Може да обиколите магазините и да си купите нещо ново. Това ще подобри и душевното ви състояние.

     
 

Скорпион

Денят е подходящ за сериозни и отговорни дела. За да се справите по-лесно със задачите, направете си план. Препоръчва ви се да отидете на спа процедури или масаж. В любовта ще се проявите като страстни и многостранни личности.

     
 

Стрелец

Днес са възможни добри перспективи или новини. Ще бъдете внимателни, няма да сте склонни да рискувате, няма да има и революционни пориви. Просто трябва да се намери някой, който да ви изкара от пасивното състояние, в което сте изпаднали.

     
 

Козирог

Работа има достатъчно и все пак позволете си да се отпуснете и да се насладите на този ден. В личния ви живот може да се появят нови щрихи, които ще ви накарат да се чувствате обновени. Изразете чувствата си към любимия човек по необичаен начин.

     
 

Водолей

Възможни са разногласия с близките: поведението ви често ще им се струва предизвикателно, дори агресивно. Не приемате никакви съвети, предпочитате да следвате собствения си здрав разум.

     
 

Риби

Днес ви е позволено да бъдете малко егоисти. Погрижете се за собствените си интереси, те трябва да са най-важните за вас сега, защото излъчвайки любов към себе си, ще можете да привличате хората към себе си. В любовните отношения се очертава стабилност.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес е пълнолуние в 15:38ч в знак Везни. За всички това е опасно време. Тъй като в един месец това е второто пълнолуние, такава Луна се нарича синя. Името е алегорично и няма отношение към цвета на небесното тяло. Това явление е изключително рядко, оказва силно влияние върху поведението на хората, нарушава възприемането на реалността, провокира конфликти, аварии. Особено силно неговите енергии се възприемат от чувствителните, емоционални или небалансирани хора. Ако в един месец има две пълнолуния, силата му се удвоява. Това може да бъде много опасно както за отделни хора, така и за обществото като цяло.  Синята луна пробужда стадното чувство (инстинкт). В този период е много лесно да се контролират масите, да се налагат някои идеи върху тях.