Дневен хороскоп - петък, 30 март 2018

Хороскоп

29-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Приоритет ще ви бъдат служебните или други важни дела. Уви, почти няма да ви остане време за личен живот. Някакъв обществен проект или колективна работа ще отнемат всичките ви сили. Ще има нови перспективи в личните отношения. Някои ще могат да чуят дългоочаквана изповед.

     
 

Телец

Днес жизненият ви тонус е леко снижен. Не се намесвайте в проблемите на други хора и не давайте непоискани съвети. Това ще подразни някого от тях и дори може да предизвика конфликт. Занимавайте се тези неща, които не изискват много стрес и напрежение.

     
 

Близнаци

За всяко неща си има време и място под небето. Днес е много важно да се съсредоточите само върху едно нещо. Не разпилявайте енергията си в различни посоки. Късметът ще бъде променлива величина, не се отпускайте много.

     
 

Рак

Самоувереност няма да ви липсва през целия ден, но силите може да не ви достигнат за всичко. Щадете се повече. Сега не бива да се преуморявате, затова което може, отложете за друг ден. Прекарайте повече време на открито.

     
 

Лъв

Отделете най-важното от общите задачи и се концентрирайте върху него. Настройте се за положителен резултат. Доверете се не вътрешното си чувство. Днес ще бъдете удовлетворени от това, което се случва в любовен план.

     
 

Дева

Опитайте се да не преминавате от един въпрос към друг, вместо това съсредоточете вниманието си върху една конкретна задача. Някой ще ви иска да ви помогне, не отказвайте. Помислете как да използвате сегашната ситуация, какви ползи можете да извлечете от нея. В крайна сметка Съдбата ви е подготвила приятна изненада.

     
 

Везни

Как ще ви протече денят, зависи от вашето настроение. Всичко ще ви оказва влияние. Оптимистичната нагласа ще ви помогне да решите почти безпрепятствено всички въпроси, но ако се оставите на унинието, тогава нищо няма да ви спори.

     
 

Скорпион

Днешните задачи нарастват като снежна топка. Но за вас няма бариери. Ще имате нови възможности за подобряване на материалното положение. Не започвайте нищо ново. Вечерта си уредете романтична среща, независимо дали имате или нямате партньор.

     
 

Стрелец

Опитайте се да не откровеничите много днес. Някои неща не трябва да се казват пред различни хора. Вие сте твърде приятелски и дружелюбно настроени, готови да простите и на онези, които не го заслужават. Може да възникне малък финансов проблем.

     
 

Козирог

Денят обещава различни възможности, но в замяна изисква концентрация и внимание.  Добре е да работите в екип, като цяло, за да разрешите всички въпроси заедно. Внимавайте кого идеализирате. Изберете само надеждни и доказани с времето хора за общуване.

     
 

Водолей

Не се опитвайте да търсите логика в случващите се събития. Просто се доверете на интуицията си. Така че, смело плувайте по течението, то ще ви отведе там, където трябва. Днес ще постигнете осъзнатост за много неща.

     
 

Риби

Вие ще трябва да бъдете хитри и сръчни, за да избегнете капаните, които Съдбата е заложила на пътя ви днес. Резултатът зависи изцяло от това колко адекватно ще реагирате на събитията. Следобед ще дишате по-леко. Част от проблема ще поеме друг човек. И дори ще имате време за личния си живот.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, но бъдете предпазливи към нея.  Подходящо е за срещи, за нови идеи. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Сега можете да правите корекции, изменения. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни неща и да се започват нови. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение.