Дневен хороскоп - четвъртък, 29 март 2018

Хороскоп

28-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Всичко с времето си. Мечтите ви ще се сбъднат, но е необходимо труд, усилия, самодисциплина и нови знания. Изявете скритите си таланти. В този ден целенасочените действия, контрола и практичността ще ви помогнат да държите нещата в свои ръце.

     
 

Телец

Денят за мнозина може да се превърне в повратна точка. Подгответе се за упорита работа. Емоциите ще изчезнат, опитайте се да контролирате себе си. Денят е подходящ за срещи. Но за решение на финансовите въпроси времето не е много подходящо.

     
 

Близнаци

Природното ви обаяние, способността ви да правите комплименти, ще помогнат днес за изграждането на мостове  към другите и създаването на нужните връзки. В личните взаимоотношения бъдете по-сговорчиви и нежни. Не е желателно да изяснявате отношения.

     
 

Рак

Избягвайте финансови операции днес. Опитайте се да не се занимавате с материални въпроси. Изключително нежелателно е да давате заеми. Но можете смело да назначите срещи. Общуването с любимия ви човек ще ви донесе особена радост сега.

     
 

Лъв

Склонни сте да изневерите на себе си. Виждате несъществуващи прегради там, където ги няма. Близък човек ще ви даде добър съвет, послушайте го. Бъдете внимателни – днес лесно можете да изгубите нещо ценно, на което държите.

     
 

Дева

Началото на деня ще бъде по-спокойно и умерено. Добро време за общуване с близки хора. По-късно облаците ще започнат да се сгъстяват, ще станете по-раздразнителни, настроението ви ще е променливо.

     
 

Везни

Днес ще се сражавате с вятърни мелници без да си давате сметка за това. Няма да искате да чуете и приемете чуждо мнение, вие си знаете вашето. Може да се проявят вътрешни комплекси и страхове, които ще ви спъват като прът в колелата.

     
 

Скорпион

Интересен и лесен ден, но не губете ценно време и енергия. В началото на деня е по-добре да се съсредоточите върху решаването на материалните проблеми. Следобед се концентрирайте върху отношенията си. Време е да промените нещо, да предприемете важна стъпка, включително и тези, които нямат партньори.

     
 

Стрелец

Страданието днес е недопустимо. Ако се появи това чувство, то може да се задържи още дълго. Отделете време на любимите си хора, може да им подарите нещо, за да ги зарадвате. Възможно е при някои от вас да има влюбване от пръв поглед.

     
 

Козирог

Ден за умиротворение. Бъдете състрадателни и милосърдни към другите. Никаква агресия не проявявайте спрямо никого. Може да помогнете за проблемите на някой човек. Всяко добро дело, което направите днес, ще ви се върне трикратно в бъдеще.

     
 

Водолей

Постарайте се да прекарате денят в пълна хармония. Заемете се само с тези дела, които не изискват стрес. Много по-важно е през този период да мислите не само за материалната страна на живота, но и за духовната.

     
 

Риби

Луната ви подарява този ден, за да можете да си поемете дъх преди да продължите по-нататък, затова не пропускайте тази възможност. Не се старайте да успеете във всичко. Заемете се само с най-неотложното. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Характерното за деня е висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Обърнете внимание, че късметът в този лунен ден се усмихва само на тези, които са готови да помогнат на други хора да постигнат своята цел. Не го превръщайте обаче в „сделка или не”.  По-добре направете малко, но да е искрено и от сърце. Иначе няма смисъл. Това е деня, в който молитвите биват чути. В този ден е добре се дава милостиня. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Избягвайте да се ядосвате и гневите. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата.  Приемете достойно и спокойно своята съдба. Разберете, че вие вървите единствено по свой път, затова не завиждайте на никого.