Дневен хороскоп - сряда, 28 март 2018

Хороскоп

27-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ако положите малко повече усилия, ще можете да завършите започнатото. Главното е да не се увличате прекомерно, за да не пропуснете същественото. Днес вашето достойнство може да бъде оскърбено от някого.

     
 

Телец

Денят би могъл да бъде хубав, но повече от вас зависи какъв ще си го направите. Постарайте се да се възползвате от положителните тенденции, защото те няма да продължат дълго. Подходящо е да установите ползотворно сътрудничество.

     
 

Близнаци

Днес ще правите впечатление на сериозен и спокоен човек, уверен в себе си. Настроението ви може да бъде помрачено от разногласия с хора от вашето обкръжение. Посрещайте всяка ситуация с хумор и най-вече не се връзвайте на казаното. 

     
 

Рак

Мисълта ви ще се върти все около финансите дотолкова, че можете да бъдете обсебени от тази тема. Работата е там, че мнозина от вас са решили да направят важни покупки и стойността им не може да не ги притеснява. Трудно ще се съсредоточите върху друго, особено върху работата.

     
 

Лъв

Днес е важно да успеете да запазите уважение и добронамереност в личните отношения. Склонни сте да правите остри забележки, а това няма да остане без последици. Избягвайте да се поддавате на провокации, спорове и размяна на упреци.

     
 

Дева

Трудно се тъче на два стана едновременно, затова вършете нещата едно по едно. Ако възникнат проблеми днес, те ще се нуждаят от вземане на бързи решения. Избягвайте да се противопоставяте на чуждото мнение. По-добре помислете над казаното.

     
 

Везни

Енергичността в днешния ден не е най-силната ви страна. Ще бъдете потопени в своя вътрешен свят почти през целия ден и нищо друго няма да ви интересува. Важно е да разберете, че единственото нещо, което пречи на промяната и успеха, е страхът и съмнението.

     
 

Скорпион

Трудно ще се настроите към ритъма на деня. Някои от вас ще преминат през дребно изпитание. Може да срещнете трудности, но те няма да са големи. После всичко започва да отива по местата си. Не се оставяйте на волята на случайността.

     
 

Стрелец

Денят няма да е много лесен за вас, но руслото, в което се развиват събитията ще бъде напълно приемливо. Все пак ще трябва да почакате, докато почувствате добрите резултати. Днес в главата ви ще се роди едно важно решение.

     
 

Козирог

Днес съдбата ще е благосклонна към вас и то съвсем основателно. Ще бъдете дейни  и предприемчиви, но избягвайте да рискувате. Не форсирайте събитията и бъдете уверени, че всичко пак ще се получи както трябва.

     
 

Водолей

Денят има смесени тенденции. Ще бъдете склонни да преувеличавате нещата и някой малък проблем може да ви се стори като значително по-голям. Ако не искате денят ви да мине напразно, опитайте се да не отдавате голямо значение на дреболиите.

     
 

Риби

Днес ще имате бърза мисъл. Бързо ще схващате нещата, но ще имате склонност да се задълбавате прекомерно. Лесно ще се справите с делата, които изискват повече внимание и търпение. С основание ще се раздразните от нещо нередно.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ: „Когато промениш начина, по който гледаш на нещата, нещата, които гледаш се променят!”

Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Ако получите необективна критика от някой около вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да се обяснявате, сякаш наистина сте виновни. Колкото повече се защитавате, толкова по-сигурно ще ви обземе чувството, че сякаш губите битката. Вместо това реагирайте като зададете контра въпрос на нападателя и сега той ще трябва да се обяснява какво  е искал да каже.