Дневен хороскоп - вторник, 27 март 2018

Хороскоп

26-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Тенденциите са противоречиви. Не са изключени неприятни изненади, но наличието на внимателно разработен план ще намали неоправданите разходи на енергия и ще осигури разумно разпределение на силите. В отношенията с близките си проявете дипломация и търпение.

     
 

Телец

Ще са ви необходими повече от обичайните усилия да поддържате хармонията в общуването и взаимоотношенията с хората. Действията ви могат да бъдат придружени от остри думи и упреци, поради което не се изключват разногласия с роднини. Помислите внимателно за подробностите, преди да вземете важни решения.

     
 

Близнаци

Ситуацията в този ден обещава да бъде доста напрегната. Вероятността за конфликти с близките хора е голяма. Опитайте се да не се поддавате на минутното раздразнение и да покажете сдържаност.

     
 

Рак

Бъдете изобретателни и готови да приемете новото, което идва в живота ви, независимо колко необичайно може да ви изглежда. Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, които са доста противоречиви, ще можете да направите голяма крачка напред. Бъдете предпазливи и се опитайте да избегнете нежеланите ситуации.

     
 

Лъв

Днес не е лесен ден, така че е желателно да се опитате да се справите с проблемите спокойно и сдържано, без да се изостря противоречивото влияние на това време. Обърнете специално внимание на здравето. За да не се излагате на рискове, трябва да балансирате диетата и да отделите достатъчно време за почивка.

     
 

Дева

Денят се очертава да бъде доста труден. Във всеки случай ще трябва да вложите много енергия и сила. Опитайте се да не прекалявате, защото е вероятно да получите силно главоболие до вечерта. Бъдете изключително внимателни по пътищата, тъй като съществува голям риск от попадане в извънредна ситуация.

     
 

Везни

Това не е най-подходящият момент за вземане на решения относно личния ви живот. Повечето от вашите действия и преценки могат да бъдат субективни и безразсъдни. Ако ви бъде трудно да се справите със ситуацията сами, тогава трябва да прибегнете до помощта на другите.

     
 

Скорпион

Обърнете внимание на вашето здраве. Опитайте се да се предпазите от външни напрежения и преживявания. Вечерта ще бъде добро решение да останете у дома и да позволите на близките ви хора да покажат загрижеността си към вас.

     
 

Стрелец

Ще бъде един динамичен и стремителен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат да бъдат по един или друг начин свързани с финансови и материални проблеми. Що се отнася до любовта, не са изключени емоционалните ситуации.

     
 

Козирог

Звездите препоръчват да покажете сдържаност и предпазливост при всякакви начинания. Бъдете внимателни към поведението на другите. Вслушайте се в съветите на близки приятели и роднини. Вероятно вашето мнение е твърде субективно и не ви позволява да видите пълната картина на това, което се случва наоколо.

     
 

Водолей

Може би в някои ситуации е необходимо да бъдете малко егоисти, за да постигнете положителен резултат. На този ден обстоятелствата ще са във вашите ръце, което ще ви позволи да извлечете значителна полза от взаимодействието с другите. Но вечерта е по-добре да прекарате сами.

     
 

Риби

Денят може да се окаже труден и да сте доста заети. Възможни са сложни ситуации. При това повечето от неприятностите ще си ги създавате сами. Отделете от своето свободно време за собствените си дела. Разкрийте своята индивидуалност чрез някаква творческа дейност.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ: "Благословен е домът, в който всеки поставя щастието на другия пред своето".

Добре е да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството и дома. Изразете чувствата си към вашите близки, покажете им, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви и ще ви направи щастливи. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Внимателно се оглеждайте настрани, избягвайте да участвате в скандали и спорове. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. Максимално нараства жизненият потенциал. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.