Седмичен хороскоп за 26 март - 1 април 2018

Хороскоп

25-03-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Не повтаряй успеха си, разнообразявай го!

Стремежът ви да се самоутвърдите е доста засилен. Имате волята да осъществите желанията си и да се почувствате удовлетворени. Желанията ви са движени от честолюбие и самоувереност. Нараства и сексуалният ви потенциал, който също се нуждае от реализация. Вие както винаги сте изобретателни. Именно това качество ще ви помогне да придобиете успех в любовните начинания. Вероятно край вас ще се появи човек, който нито за миг няма да ви остави да скучаете. Може нещо от миналото да се завърне при вас под една или друга форма.

Благоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

Неблагоприятни дни- 31.03;01.04.

     
 

Телец

Ако си пич, ще се оправиш!

Време на нарастване на физическата ви активност. Работата ви ще бъде ефективна, тъй като са ви обхванали делови пориви. Преди да предприемете решителни действия, трябва да обмислите внимателно всичко. Благоприятно е за занимания с ръчен труд. Сега не е време за прояви на инициативност, за започване на нови проекти. Само някои от вашите замисли биха могли да се осъществят, но ако подходите правилно в този момент. На хоризонта ще изплува ново запознанство, но дали ще продължи да се развива зависи изцяло от вас.

Благоприятни дни- 29, 30.03.

Неблагоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

     
 

Близнаци

Правете това, което смятате за правилно!

Не се учудвайте, ако имате малко повече емоции през седмицата. При вас непременно ще се получи това, което сте замисляли по-рано. Близо до вас има човек, към който храните нежни чувства. Не всичко в отношенията ви протича гладко, но вас ви устройва положението засега. Проявявайте здрав разум, който да е  насочен само към най-същественото. Не се концентрирайте върху негативните събития. Някои хора край вас не са съвсем доброжелателни, затова бъдете по-предпазливи. За запазване на стабилност във финансите и взаимоотношенията, следва внимателно да анализирате ситуацията и да контролирате разходите си.

Благоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

Неблагоприятни дни- 29, 30.03.

     
 

Рак

Животът ще протича в нормален ритъм.

Вас ще ви обхване любовно вдъхновение и разбира се можете да очаквате резултати в сферата на любовта. Въпреки ускореният ритъм на живот, време за романтични срещи ще се намери от само себе си. При това не трябва нищо да жертвате. Очите ви преди изпълнени с тъга, сега ще блестят от щастие и в тях като в огледало ще се отразява усмивката на любимия човек. Избягвайте на бързо да вземате решения. Щадете се повече. Не се претоварвайте в нищо - нито умствено, нито емоционално, нито физически.

Благоприятни дни- 29, 30.03.

Неблагоприятни дни- 31.03.;01.04.

     
 

Лъв

„Шъ съ управите, де ще идете!”

През седмицата ще се радвате на стабилно здраве и ще бъдете в добра физическа форма. Нещата ви също се развиват добре. Дори да се държите в страни от събитията, винаги ще успеете да се намесите, ако възникне такава необходимост. Тези, които имат неуредени въпроси, ще могат да се справят лесно и на бързо с тях. Бъдете себе си и не се кахърете, че не можете да контролирате света. Забелязвате ли въздишките на една личност по вашата особа? Ами как да ги забележите като сте твърде заети със себе си! А ако сте разбрали вече, то не се присмивайте на тези несподелени чувства. Утре може да сте вие в това положение.

Благоприятни дни- 31.03.;01.04.

Неблагоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

     
 

Дева

Нека не ви интересува какво ще има утре, а какво ще правите днес.

Периодът ще е твърде необичаен за вас, а съдбата ще внесе коректив в плановете ви. Лице, което е близо до вас ще ви изненада с нещо в постъпките си или ще научите нещо ново за него. Това естествено ще повлияе на вашите отношения. На клюките, които разпространяват противниците ви, не си струва да вярвате. Мнозина Деви са погълнати сега от външния си вид, търсят нова промяна. Тези, които са решили да се женят, нека още веднъж да преценят внимателно всичко преди да вземат окончателното решение. Така или иначе сега не е подходящо за предложение или сключване на брак.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 29, 30.03.

     
 

Везни

Нова седмица, нов късмет!

Вие сте представители на противоречив знак, с което се обяснява променливото ви настроение. Сега общата тоналност на живота ви ще се промени към по-хубаво. Събитията ще започнат да се случват за ваше добро и вие ще почувствате скоро ефектът от това. Сега не сте толкова склонни към авантюри и приключения. Повече се нуждаете от сигурност и спокойствие. Допускате във вашето общество само определени хора, много други избягвате умишлено. Доста ще ви вълнуват личните ви отношения и има защо. Доверието към партньора ви отслабва вследствие някакви скорошни обстоятелства.

Благоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

Неблагоприятни дни- 31.03;01.04.

     
 

Скорпион

По-добре късно, отколкото още по-късно, но най-добре навреме.

Вие ще усетите прилив на сили, а отношенията ви с любимия човек ще преминат в подем. Това, на което сте се надявали и сте се трудили да подготвите, вече ще започне да дава своите плодове. Нови неща обаче не започвайте известно време. Вие сте в пълния си блясък, излъчвате сексапил и привлекателност, които няма как да останат незабелязани. Предпазливо обмисляйте своите действия. Лесно можете да се окажете в ситуация на избор. Ще трябва да решите на кого да се доверите и от кого да се отдръпнете. Ако се оставите под влиянието на емоциите, може да сбъркате.

Благоприятни дни- 29, 30.03.

Неблагоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

     
 

Стрелец

Радвай се на хубавите неща, които ти се случват, независимо колко са незначителни!

Увеличават се желанието ви и потребността ви към удоволствията, романтичните и любовни връзки. Периодът наистина е добър за любов и укрепване на отношенията с противоположният пол, както и за срещи, празненства, подаръци. Всеки Стрелец може да се почувства не само влюбен, но и обичан. Голяма е вероятността скоро да имате ново запознанство при необичайни обстоятелства. Главното е да не стоите затворени в къщи, а да използвате всяка възможност да се развличате. Бъдете по-уверени в себе си. Силите и търпението ще ви стигнат за много неща.

Благоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

Неблагоприятни дни- 29, 30.03.

     
 

Козирог

Пролетта дава криле.

Минаването на Марс през вашето Слънце ви носи силно вътрешно напрежение. Необходимо е да сдържате вътрешната си агресия. Може би сте малко тъжни и изпитвате лека апатия. Все пак в това състояние ще преобладавате само за кратко време и после ще ви „пораснат криле”. Много от вас ще имат приятни срещи. Това по-скоро ще ви забавлява, отколкото да внесе в живота ви стабилност. Сега по-важно е да се лекуват старите рани. Възможни са проблеми с близките или родителите. Всичко това може да се превърне в източник на стрес за вас.

Благоприятни дни- 29, 30.03.

Неблагоприятни дни- 31.03.;01.04.

     
 

Водолей

Не се задоволявайте да бъдете дим, ако можете да бъдете огън!

Ще ви липсва вдъхновение за работа, макар да сте в продуктивен период. По ваш адрес ще има много явни и тайни критики. За нови начинания времето е неподходящо, в бъдеще те могат да доведат до разочарование. Вместо това се върнете се към недовършените дела. Много неща отвличат вниманието от пълноценното общуване с любимите хора. Нека това не продължава още дълго време. Ако усещате, че с любимия човек преживявате не най-добрите времена, трябва да положите усилия, да включите в действие фантазията си, своята изобретателност. Да оставите ситуациите да се развиват на самотек не бива.

Благоприятни дни- 31.03.;01.04.

Неблагоприятни дни- 26(след 15:00ч), 27, 28.03

     
 

Риби

Погледнете света с нови очи.

Ще бъдете обект на всеобщо внимание. Обаче не всички хора са доброжелателно настроени към вас. Ще има и такива, които ще ви завиждат. Именно от тук може да произлезе някаква заплаха да не ви навредят. С любимия човек трябва да сте напълно искрени и да му отделяте повече време. Обърнете внимание на външните ситуации, които носят нови възможности. Започнете да се освобождавате от старото и ненужното, което само ви задържа. Не се съмнявайте в своите сили и възможности! Не забравяйте, че с търпение и труд всичко се постига.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 29, 30.03.