Слънчев календар - петък, 23 март 2018 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 23 март 2018

22 март 2018, 18:02 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

3 слънчев ден – свързан е с Висшата Праведност, с разкриване на Божественото и творческото начало в себе си, съхранение на светините.

Тотем на деня е слон, символизиращ огромен потенциал, надежда и опора.

Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден. Могат да ви посетят внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги.

Подходящ е за начало на съдебни дела. Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието. Пари получени днес се считат за благи и могат да се спестяват. Повече време прекарайте у дома си. Хубаво е да се посвети денят на своите близки, за занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Бъдете благодарни за помощта и внимание, които са ви оказани.

Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте култура на общуване, не ругайте никого. Да не се сквернослови. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Прекаленото веселие и радост са противопоказни в този ден. Загубите са нежелателни днес. Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда. Да се потите също е лошо, но да се миете може. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват. Постарайте се нищо да не губите днес, в това число своето време и глас. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си.

Диета - Пригответе храната със своите ръце, особено печените работи – баница, хляб, козунак. Месната храна е противопоказна.

Облекло – Придържайте се към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото. Препоръчва се бижута от ахат.

Знамения – Ако се събудите от лай на куче или като излезете извън дома срещнете куче, дори да лае, това е знак за щастие и благополучие.

Лошо е, ако се обърне чадърът ви или го отнесе вятъра.

Да намерите кожена или дървена вещ – знак за щастие.

Хубаво е, ако цял ден ви се върти в ума някоя песен.

Сънища – Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна- знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама.

Числа на деня – 16, 62, 73Коментари (2)

Потребител
sunny day
Моля, в друг сайт същият астролог твърди, че днес е 8 (осми) слънчев ден! Кое е вярно, кой от кого преписва? Благодаря предварително!
23 март, 13:27 ч.
Потребител
БЪЛГАРИН
глупости - слон - пълна боза
/имаме български слънчев календар при това оригинала на който почива и съвременния - христа година на коня - нашите календи са признати от Юнеско за най-точния календар въобще!
23 март, 12:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп