Дневен хороскоп - сряда, 21 март 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 21 март 2018

20 март 2018, 18:30 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Денят ще бъде сравнително добър. Преценявайте всяка ситуация, за да не допуснете грешка. Съблюдавайте разумен баланс в отношенията, за да не отблъснете близките ви хора и околните със своята прагматичност.

     
 

Телец

Успех ще постигнете макар и не по начина, по който сте си го представяли. Постарайте се да не се преуморявате днес. Използвайте максимално всяка една възможност, която ще ви се предостави. 

     
 

Близнаци

Професионализмът ви и уменията ви са залог за вашия успех и благосъстояние. Днес сте малко затворени в себе си и ще предпочитате да работите сами.  Не се отказвайте от знаците на внимание и предложената помощ от страна на вашите приятели.

     
 

Рак

Ограничете малко желанията си и се съсредоточете върху задълженията си и задачите, които имате да вършите. Интуицията ви е засилена, чувствителността също и сте особено възприемчиви към всякакви външни влияния.

     
 

Лъв

Днес ще ви вълнуват въпросите свързани с професионалната ви реализация. Обстоятелствата около вас няма да бъдат съвсем леки. Малко трудно ще ви бъде, но вие сте упорити и със сигурност ще се справите с всичко!

     
 

Дева

Не се опитвайте да решите всички въпроси веднага. Правете го поетапно. Направете детайлен анализ на ситуацията. Обмислете всички варианти. Луната е в сектора на пътуванията  и ви предлага да обмислите плановете си за пътуване за предстоящите празници. 

     
 

Везни

Днес сте изпълнени с толкова доброжелателност и миролюбие, че ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките спорове и конфликти, въпреки това, ще разберете, че срещу течението трудно се плува. 

     
 

Скорпион

Не се отнасяйте пристрастно към околните. Ако тръгнете да предприемате нещо, първо помислете дали е взето най-доброто решение. Отношенията с партньора са много важни сега, затова се постарайте повече. 

     
 

Стрелец

Жизненият ви тонус започва да се повишава. Днес се откажете от неоправдани експерименти и нека всичко да си върви по реда на нещата. Една грешна стъпка и ситуацията може да излезе извън контрол.

     
 

Козирог

Многото работа не ви плаши. Ще се стремите с всички сили да стигнете до края на поставените задачи. Благоприятен ден за интимните отношения и за любов. Измислете нещо романтично за половинката си.

     
 

Водолей

Днес ще ви привлича домашният уют. Спомнете си за родителите си и им се обадете или ги посетете. Вашето внимание ще им бъде много приятно сега. Ще изживеете емоционална близост с вашия партньор. Поемете инициативата. 

     
 

Риби

Денят за мнозина ще е добър и приятен. Направете си едно разписание за предстоящите задачи. Не насилвайте нещата, които не можете да управлявате. По-добре ще е да се пригодите към обстоятелствата.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне!

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Благоприятно е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Добре е активно да проявявате вашите емоции и чувства. Да се избягват лъжите и дори най-дребното интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачите в този ден, сълзите са очистващи. Вашите замислени дела могат да започнат вече да се осъществяват. Днес е възможно да озарите самотата си чрез среща с голямата любов. Но бъдете предпазливи. Хората често си затварят очите при среща с ново увлечение. На другия ден обекта на вашата влюбеност може да се окаже не този, за когото сте го мислили. Принцът може да се окаже жаба.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп

Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ