Дневен хороскоп - сряда, 21 март 2018

Хороскоп

20-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще бъде сравнително добър. Преценявайте всяка ситуация, за да не допуснете грешка. Съблюдавайте разумен баланс в отношенията, за да не отблъснете близките ви хора и околните със своята прагматичност.

     
 

Телец

Успех ще постигнете макар и не по начина, по който сте си го представяли. Постарайте се да не се преуморявате днес. Използвайте максимално всяка една възможност, която ще ви се предостави. 

     
 

Близнаци

Професионализмът ви и уменията ви са залог за вашия успех и благосъстояние. Днес сте малко затворени в себе си и ще предпочитате да работите сами.  Не се отказвайте от знаците на внимание и предложената помощ от страна на вашите приятели.

     
 

Рак

Ограничете малко желанията си и се съсредоточете върху задълженията си и задачите, които имате да вършите. Интуицията ви е засилена, чувствителността също и сте особено възприемчиви към всякакви външни влияния.

     
 

Лъв

Днес ще ви вълнуват въпросите свързани с професионалната ви реализация. Обстоятелствата около вас няма да бъдат съвсем леки. Малко трудно ще ви бъде, но вие сте упорити и със сигурност ще се справите с всичко!

     
 

Дева

Не се опитвайте да решите всички въпроси веднага. Правете го поетапно. Направете детайлен анализ на ситуацията. Обмислете всички варианти. Луната е в сектора на пътуванията  и ви предлага да обмислите плановете си за пътуване за предстоящите празници. 

     
 

Везни

Днес сте изпълнени с толкова доброжелателност и миролюбие, че ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките спорове и конфликти, въпреки това, ще разберете, че срещу течението трудно се плува. 

     
 

Скорпион

Не се отнасяйте пристрастно към околните. Ако тръгнете да предприемате нещо, първо помислете дали е взето най-доброто решение. Отношенията с партньора са много важни сега, затова се постарайте повече. 

     
 

Стрелец

Жизненият ви тонус започва да се повишава. Днес се откажете от неоправдани експерименти и нека всичко да си върви по реда на нещата. Една грешна стъпка и ситуацията може да излезе извън контрол.

     
 

Козирог

Многото работа не ви плаши. Ще се стремите с всички сили да стигнете до края на поставените задачи. Благоприятен ден за интимните отношения и за любов. Измислете нещо романтично за половинката си.

     
 

Водолей

Днес ще ви привлича домашният уют. Спомнете си за родителите си и им се обадете или ги посетете. Вашето внимание ще им бъде много приятно сега. Ще изживеете емоционална близост с вашия партньор. Поемете инициативата. 

     
 

Риби

Денят за мнозина ще е добър и приятен. Направете си едно разписание за предстоящите задачи. Не насилвайте нещата, които не можете да управлявате. По-добре ще е да се пригодите към обстоятелствата.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне!

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Благоприятно е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Добре е активно да проявявате вашите емоции и чувства. Да се избягват лъжите и дори най-дребното интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачите в този ден, сълзите са очистващи. Вашите замислени дела могат да започнат вече да се осъществяват. Днес е възможно да озарите самотата си чрез среща с голямата любов. Но бъдете предпазливи. Хората често си затварят очите при среща с ново увлечение. На другия ден обекта на вашата влюбеност може да се окаже не този, за когото сте го мислили. Принцът може да се окаже жаба.