Дневен хороскоп - вторник, 20 март - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - вторник, 20 март

19 март 2018, 18:27 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Енергията на деня може да я използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се удава с лекота и без особени проблеми. Проявите ви на добронамереност и услужливост ще направят и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

     
 

Телец

Днес може да се наблюдава упадък на духа ви, което е свързано с рутината на всекидневието и липсата на позитивни емоции. Трябва да намерите някакъв начин да промените нещо в живота си.

     
 

Близнаци

Днес не се очакват непредвидени ситуации и неловки ситуации, но опитите да придвижите нещата напред може да са изправени пред препятствия. Колкото по-активни сте, толкова повече ще чувствате съпротивата на околната среда. Бъдете икономични и харчете разумно.

     
 

Рак

Не е изключено нещата да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Не е време за търсене на виновни лица. Вместо да хабите нерви, гледайте да се наспите добре. Утрото е по-мъдро от вечерта, все ще измислите нещо.

     
 

Лъв

Ако не разчитате толкова на късмета си, колкото на собствените си сили, то може много да постигнете в този ден. Общуването с колеги изисква повишено внимание: възможно е вашите думи да бъдат неправилно възприети и изтълкувани.

     
 

Дева

Възможно е да ви е малко напрегнато днешния ден. Главното условие днес е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. За да ви е мирна главата и да избегнете конфликти, не изказвайте открито своето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите.

     
 

Везни

Денят изисква пасивност в действията и уединение. Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Подходящо е за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела.

     
 

Скорпион

Склонни сте да предприемете някои нови действия, но бъдете внимателни, защото денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Заемете се с тези дела, които не изискват  допълнително нито умствено, нито физическо усилие и няма да ви натоварват.

     
 

Стрелец

Днешният ден не може да се нарече многообещаващ. Препоръчително е да не поемате много задачи, а само такива, които не изискват много усилия. През втората половина на деня намаляват позитивните тенденции, така че бъдете предпазливи.

     
 

Козирог

Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с колегите ви и/или да възникнат някои проблеми за разрешаване. Бъдете сдържани в думите си и не давайте воля на емоциите си – така ще се предпазите от конфликти.

     
 

Водолей

Денят е благоприятен за уединение, почивка, интелектуални занимания. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко.

     
 

Риби

Денят има двойствена характеристика. Не се впускайте в импулсивни действия. Всяко нещо премисляйте по няколко пъти. Подходящо време да се отдели на семейството, общуване с по-възрастни родители, роднини. Сега може да потърсите прошка или да оправите някоя грешка.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  МИСЪЛ НА ДЕНЯ: „Неуспехът е възможност да започнем отново, но вече по-мъдро”. (Хенри Форд)

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп