Седмичен хороскоп за 19 - 25 март 2018

Хороскоп

18-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

След вторник Слънцето преминава във вашия знак и ще окаже своето благотворно влияние над вас. Постепенно ще започнете да чувствате повече енергичност, ще се засили увереността ви и ще способства изработването на по-здравословни навици. Можете да се заемете с изчистване на организма, да промените прическата си, имиджа си, да изберете по-младежки стил. Ако трябва да купувате мебели, домашно оборудване, домакински уреди, то не отлагайте този въпрос. Овните родени през първата десетдневка трябва да бъдат внимателни през тази седмица, защото войнственият Марс може да повиши кръвното налягане. Избягвайте на всяка цена спорове и разправии, не критикувайте остро никого. Планетата на любовта Венера ви прави изключително чаровни и магнетични. На мнозина може да се усмихне щастието.

Благоприятни дни – 22, 23

Неблагоприятни дни – 24, 25, 26 (до 15:00ч)

     
 

Телец

Макар звездите да предричат, че ще имате успех, пътят към него няма да е толкова лесен. Под влиянието на астрологичната ситуация ще бъдете леко разсеяни, ще е необходимо да проявите самодисциплина, да съберете мислите си и да се съсредоточите върху най-важното нещо, ако искате да видите определени резултати от вашите усилия в края на месеца. Смело и активно действайте по реализация на плановете си. Марс ще направи трудно да понасяте скуката и стагнацията. Търсете в свободното си време нови начини на забавление, посещавайте нови места, срещайте се с нови хора. Вашите връзки и авторитет в социалния кръг ще бъдат много полезни, ще помогнете на някой да реши проблемите си. Ще успеете да увеличите авторитета си в очите на няколко човека. Сериозни здравословни проблеми не се очакват. Отделете повече време да ходите пеша, за да укрепвате мускулите си и да ускорите метаболизма си.

Благоприятни дни – 24, 25, 26 (до 15:00ч)

Неблагоприятни дни – 20, 21

     
 

Близнаци

Старайте са да приключите всички важни въпроси до 23 март. Всяко ново начало след това може да срещне трудности и да има забавяне. Меркурий започва своето обратно движение, което означава, че ще се окажете в неблагоприятно положение. Енергията на планетата обаче ще помогне да се съсредоточите, което ще има положителен ефект върху бъдещите успехи. В личния живот трябва да мислите не само за своя партньор, но и за своите чувства и емоции. Не се опитвайте да спасявате отношения, които са вече отживелица, ако не виждате ответни действия от страна на човека до вас. Пролетният период ще ви предостави много възможности да срещнете любовта отново и да започнете нов щастлив период от живота си. Но докато не си отиде старото, не идва нищо ново. Въпреки всичко не си играйте с чувствата на хората, че законът за бумеранга да не засегне вашето щастие.

Благоприятни дни – 19

Неблагоприятни дни – 22, 23

     
 

Рак

През тази седмица ще ви помага естественият усет. Бъдете предпазливи и се пазете от скрити, невидими опасности. Наслаждавайте се на живота и не се отдавайте на съмнения и страхове. Благодарение на интуицията си ще успеете да избегнете неприятности. Скоро ще завършите нещо, което сте започнали. Можете да разчитате на помощ от близки роднини или приятели. Поставяте на партньора си много задачи и изисквате от него едва ли не съвършенство. Не прекалявайте, вместо това използвайте вълшебната сила на комплиментите, на това да оцените достойнствата на човека до себе си. Засилете близостта помежду си. А тези, които все още търсят своята половинка, нека да продължават да го правят. Който търси намира. Ако не става реално, опитайте чрез Интернет.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни – 19, 24, 25

     
 

Лъв

Животът е като зебра. Сега започвате да навлизате в светлата част на живота си. Ще прекарате седмицата активно и с полза за себе си. След вторник Слънцето ще заеме силна позиция, което ще ви дари с много енергия. Ще ви подтиква да се заемете с реализацията на нови идеи и планове. Творческият подход ще донесе повече успехи. Работете планомерно и методично. За предпочитане е работата в екип и сътрудничество. Ще се наложи също да се занимавате с неща, които изискват много усилия. Не всичко ставащо сега ще възприемате положително, но с времето ще започнете да виждате нещата по-ясно. Подходящо е да устроите жизненото си пространство така, както ви харесва и да внесете в него положителна енергия. Интересни събития, нови запознанства ще започнат да ви изваждат от зимния застой.

Благоприятни дни – 19, 22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21

     
 

Дева

Заемете се активно с работата. Заетостта ще ви помогне да се отвлечете от унинието. Старайте се да избягвате негативните мисли, които ще затворят пътя ви към успеха. Съсредоточете се върху просрочените задължения. Запазете собственото си достойнство и не падайте на ниското ниво на някои хора, с които ще си взаимодействате. Ще откриете двойната игра на някой около вас. Близък човек ще откаже да ви помогне, което ще ви разгневи. Благоприятното положение на Марс спрямо знака ви, ще ви помогне да поемете нещата в свои ръце. Също така засилва сексуалните и романтичните желания, потребността от близост, разбиране, любов. Ревността обаче може да ви направи големи поразии. В средата на седмицата бъдете готови за изненади. Започнете да вземате общоукрепващи витамини и да пиете билкови чайове. В личния живот не намесвайте роднини във вашите отношения, тъй като някой техен съвет може да има обратен ефект.

Благоприятни дни – 19, 24, 25, 26 (до 15:00ч)

Неблагоприятни дни – 22, 23

     
 

Везни

Марс ще ви направи по-физически активни по отношение на домашните задължения. Подходящо време за разчистване,  ремонтни работи, за дейности „направи си сам”, за внасяне на подобрения у дома. В същото време внимавайте да не се създадат предпоставки за възникване на домашни инциденти, пожар. Не са изключени семейни разправии, спорове, излишни емоции. В неделя се пазете от тежка домашна работа и други неприятности поради опозицията на Луната и Марс, която се отразява неблагоприятно на хороскопа ви. Негативната енергия на Слънцето след вторник ще ви бъде най-големия враг в продължение на месец. Отслабване на жизнената енергия. Бъдете предпазливи,  всяка казана дума може да се обърне срещу вас. Ако мечтаете за пътуване или вечеря на свещи, по-добре ги планирайте вие, отколкото да чакате се сети за това партньора ви. Венера ще е в полза на смелите решения. Мнозина от вас ще са склонни към флиртове.

Благоприятни дни – 22, 23

Неблагоприятни дни – 24, 25, 26 (до 15:00ч)

     
 

Скорпион

Седмицата обещава да бъде стабилна, без особени възходи и падения. Можете спокойно да се справите с нерешените въпроси и дела, които не са ви давали покой досега. Ако по-рано сте направили някаква грешка в нещо, сега лесно ще я отстраните. Ще можете спокойно да оцените шансовете си за победа при завоюване на човека, който ви харесва. На пътя си ще срещате много съблазни, на много от които трябва да противостоите. Семейните Скорпионите ще могат с взаимни усилия да освежат връзката си. Използвайте този период, за да се потопите в нежни романтични чувства, да забравите за караниците и разправиите и просто да се насладите на близостта на партньора си.

Благоприятни дни – 24, 25, 26 (до 15:00ч)

Неблагоприятни дни – 20, 21

     
 

Стрелец

Смело можете да се заемете с изпълнението на своите планове. Ще спечелите доверието на някого. Успешно ще преодолеете трудностите, както и негативното влияние на околната средата. Има необходимост от промени в много области от живота ви. Марс ще ви подтиква да се борите за интересите си, но го правете с мярка и здрав разум. Бъдете учтиви, особено когато се занимавате с длъжностни лица, счетоводители, данъчни инспектори - много зависи от тях. След вторник Слънцето ще ви помогне да инвестирате в себе си малко пари. Струва си да отделите малко време за почивка и възстановяване на силите, да обърнете внимание на здравето си. Емоциите ви ще бъдат противоречиви, но ще постигнете стабилност в личните отношения.

Благоприятни дни – 19

Неблагоприятни дни – 22, 23

     
 

Козирог

Силата на духа ви ще бъде подложена на изпитание. Пазете се от скрити препятствия. В някои моменти ще ви бъде доста трудно. Ще постигнете успех в нещата, които предприемете. Настроението ви ще бъде променливо. Опитайте се да поддържате позитивна нагласа, изключете конфликтните ситуации, така че да не съжалявате за своите импулсивни действия. Не се опитвайте да вършите няколко неща едновременно. Научете се да се радвате на малките неща, колкото и да са незначителни. Ще възникне ситуация, при която ще е нужно да действате решително. Времето, което ще прекарвате заедно с партньора си ще е важно за вас. Няма смисъл да се сърдите и да насилвате любимия човек да върши нещо, което не иска, не харесва или му носи неприятни емоции.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни – 19, 24, 25

     
 

Водолей

С подкрепата на Марс ще бъде възможно да се справите с неизпълнената работа и новите задачи, които ще ви възложат. Бъдете по-скептични по отношение на някои слухове. Не е нужно да се задоволявате с нещо, което не ви харесва или да слушате как някой ви подрязва крилете. Грижете се добре за себе си и наблегнете на съня, спете повече. Това ще предотврати всякакви здравословни проблеми, а освен това ще се отрази добре и на външният ви вид. Меркурий ви обещава непредвидени, но приятни срещи. Стари приятели, бивши съседи или колеги могат да ви се обадят или да ви посетят. Избягвайте роднини, които „крадат” от собствената ви енергия. Няма да се чувствате удовлетворени от връзката си и посоката, в която се движи.

Благоприятни дни – 19, 22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21

     
 

Риби

Пролетта ще ви влияе положително. Промените, които се случват в живота ви, ще означават завършването на поредния етап и необходимост да продължите. Не се придържайте към успехите и пораженията от миналото, в противен случай няма да можете да достигнете нови висоти в настоящето и бъдещето. Препоръчително е да се оглеждате наоколо, за да не пропуснете възможността да получите изгода. Знаците, които срещате по пътя си, непременно ще ви насочват към успеха и ще ви предупреждават за грешки. Ще успеете да се справите с всякакви трудности, без да губите от силата си. Може да се почувствате самотни и дори игнорирани от партньора си, но това е грешно впечатление. Не търсете подводни камъни, особено ако и двамата сте заети с работа.

Благоприятни дни – 19, 24, 25, 26 (до 15:00ч)

Неблагоприятни дни – 22, 23