Дневен хороскоп - неделя, 18 март

Хороскоп

17-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят обещава да бъде интересен и успешен. И ще имате всички основания да се наслаждавате на живота. Този ден ще ви даде възможност да дишате, най-накрая свободни след доста стресиращ период и да получите достойно възнаграждение и признание за усилията.

     
 

Телец

Заемете се сега с най-належащите дела. Времето, прекарано с децата, работа в градината или в леглото, почистване на къщата - това е мястото, където усилията ви ще бъдат най-ефективни и най-важното – ще ви доставят истинско удовлетворение. Или може би отдавна планирате да почивате извън града, сред природата? Днес е идеалният ден за това. Не ограничавайте желанията и стремежите си.

     
 

Близнаци

Този ден определено няма да бъде скучен или рутинен. Очаква ви изненада, а какъв е нейният знак - положителен или отрицателен - все още не е ясно. Желателно е обаче да се подготвите за фактът, че тези промени могат да се превърнат в осезаема пречка за настоящите ви планове.

     
 

Рак

Днес може да имате чувството, че сте затънали в противоречия, че нещата не се движат, че никой не ви цени. Бъдете разумни и не прехвърляйте вината за вашите неуспехи на други хора. Не забравяйте, че всеки е прав за себе си. И ако сте в застой, това е ваш проблем. Анализирайте ситуацията и помислете как да се измъкнете от „зимния си сън”.

     
 

Лъв

Същността на събитията до голяма степен се определят от вашия характер. Вие сте изключително гъвкави и търпеливи, но задачите, които излизат пред вас ще ви накарат да проявите истинската си природа. Приемете случващото се като нещо закономерно. 

     
 

Дева

Внимателно и акуратно правете това, което сте планирали. Набележете си реални, земни задачи като почистване на къщата, ремонтна работа, ръкоделстване, но само ако ви носи удоволствие. Ще имате нужда и от подкрепление.

     
 

Везни

На този ден най-сетне можете да постигнете дългоочаквания мир. Очевидно не можете да намерите общ език с някого от дълго време. Но днес ще се случи нещо, което ще сложи край на враждата. И това може да се случи неочаквано, но не забравяйте, че постигнатият мир може да бъде само временно примирие.

     
 

Скорпион

На пръв поглед всичко изглежда спокойно, но това при мнозина може да е само затишие пред буря, а не показател за стабилност. Бъдете нащрек, защото проблемите могат внезапно до изплуват на равната повърхност. Прозорливостта и предпазливостта са неотложни както винаги.

     
 

Стрелец

Живейте и се радвайте. Фортуна е на ваша страна. Възприемайте положително обстоятелствата в живота си, независимо от това, как ви изглеждат в момента. Честност, безпристрастност, благоприличие, това е към което трябва да се придържате. Тогава ще можете да нивелирате отгласите от проблемите. 

     
 

Козирог

Това, към което отдавна се стремите, накрая може да завърши благополучно. Но трябва да сте подготвени за това и да предприемете необходимите стъпки, да създадете нужните предпоставки иначе всичко може да се проточи във времето.

     
 

Водолей

Трябва да сте бдителни през цялото време,  тъй като рискувате лесно да попаднете в изкушение и да се поддадете на измамни, неосъществими надежди и впоследствие да бъдете силно засегнати от това. Опитайте да избегнете всяко, което ви се струва и най-малко съмнително, неясно, двусмислено. 

     
 

Риби

Ще ви трябва още време за преодоляване на противоречията и примирение. С тях ще се сблъсквате по различни поводи. Сдържайте емоционалните си изблици. Постигнали сте някои успехи през изминалата седмица и сега си позволете да им се порадвате. Това е много важно, защото често гледаме напред, искаме все повече и повече, и не оценяваме особено постигнатото.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ: "Животът е като карането на колело - ако искате да запазите равновесие, трябва непрекъснато да се движите." Албърт Айнщайн.

На този ден внезапно може да почувствате, че всички трудности са зад гърба ви. Или поне мисълта за тях ще ви напусне временно. И разбирате, че пред вас предстои светъл период на успех и добър късмет. Усещанията ви днес ще бъдат близки до тези, които човек преживява, когато е на свеж въздух под слънчевите лъчи, когато напусне стаята, в която е бил дълго време. Ако искате да скочите от радост, направете го, не се колебайте! Помислете какво ви се иска най-много и просто го направете!