Дневен хороскоп - събота, 17 март - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - събота, 17 март

16 март 2018, 18:30 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Днешното настроение ще бъде променливо. Въпреки, че искате всичко да става веднага, трябва да проявите търпение. Всяка дреболия лесно ще ви изважда от равновесие и вашата раздразнителност може да повлияе върху отношенията ви с близките ви хора. 

     
 

Телец

Днес ще бъдете по-чувствителни и емоционални от друг път. Няма да ви е съвсем комфортно на душата. Ставате и по-подозрителни към околните и не вярвате в тяхната искреност. Избягвайте да се заяждате с хората до вас. Стремете се към умиротворение.

     
 

Близнаци

Изпълнени сте с достатъчно сили, но трудно ще намерите правилно приложение на тази енергия. Лесно ще се нервирате и ще избухвате. Вашите близки трудно ще изтърпят капризите и настроенията ви. Вземете се в ръце. Днес е новолуние и както го посрещнете, така и ще ви отиде новия лунен месец.

     
 

Рак

Препоръчително е да прекарате този ден в уединение, на спокойствие, а ако не е възможно, то запазете неутралитет и дистанция в общуването с другите. Избягвайте всякакви конфликти. Ако намерите с какво ново и интересно да се занимавате, това ще ви разсее и ще успеете да разредите вътрешното си напрежение. 

     
 

Лъв

Денят подхожда за по-спокойни занимания и размисъл. Избягвайте импулсивно да се впускате в приключения, защото те могат да завършат по не най-добрият начин. Благоприятно време е за прекарване в компанията на приятен или любим човек. 

     
 

Дева

Време да приведете в ред своите чувства и мислите преди да продължите напред и да решите какво ще правите в следващите дни. Бъдете внимателни, ако работите с цифри, документи. Ако бъдете напрегнати, това може да повлияе на личните ви отношения. Повече почивка и релакс.

     
 

Везни

Днес може да изпаднете в раздвоение на чувствата. От една страна ще ви се искате да разпуснете, да се забавлявате, но от друга ще ви зове дългът и ще чувствате угризения, ако не предприемете нищо. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     
 

Скорпион

Избягвайте да давате повод за ревност на партньора си през днешния ден. Свободното ви поведение и стремежът ви едва ли не с всеки да флиртувате може да доведе до конфликт във връзката ви. Бъдете по-внимателни. Денят е за любов и веселие, не за раздори.

     
 

Стрелец

Този ден би могъл да е много хубав. Настроението и самочувствието са прекрасни. Не оставяйте недовършени неща за този период, другата седмица ще е време за нов старт. Ще се радвате на взаимно уважение и любов с партньора си. 

     
 

Козирог

Паднали са ви се добри карти за деня, въпреки това не разчитайте само на добрия си късмет, но и на себе си. Добре е да прекарате деня на спокойствие, в уединение, да се заемете със самоанализ. В по-късните часове на деня е точното време да направите плановете си за бъдещето, помечтайте, всичко ще има големи шансове да се осъществи по-нататък. 

     
 

Водолей

В началото деня ще се отличава с нестабилност, но постепенно нещата ще започнат да се стабилизират. Избягвайте рисковите ситуации. Вечерта отложете всичко останало и се отпуснете до любимия човек. Общуването и взаимността ви ще ви донесат радост.

     
 

Риби

Денят ще ви донесе само позитиви. Вслушвайте се в интуицията и постъпвайте така както ви повелява съвестта и вътрешният ви глас. Настроението ви е добро, но не бързайте да се захващате с много дела. По-добре е да довършите започнатото.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ: „Каквото посеете днес, това ще поникне утре”.

Бързайте бавно! Работете над перспективите. Нишката на времето продължава вашето благоденствие. Погледнете на света с разбиране и не се ограничавайте с особеностите и трудностите на настоящия момент. Не се съмнявайте, че посявайки днес правилното "зърно в почвата", утре със сигурност ще получите желаното.

Вие заслужавате почивка и емоционален покой. Ден, в който мнозина ще намерят позитиви и удоволствие. Така е решила госпожа Фортуна. Не започвайте да решавате днес проблеми, които могат да почакат. Между другото, има голяма вероятност много от вашите трудности да бъдат решени сами, така че е просто безсмислено да губите енергията си с тях.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп