Слънчев календар - събота, 17 март 2018 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - събота, 17 март 2018

16 март 2018, 18:02 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

2 слънчев ден – Денят е свързан с Благата Мисъл

Тотем на деня е Кучето, символ на вярност и служенето.

Денят призовава към сериозен размисъл, спокойствие, четене на молитви, за очистване на помислите, осъзнаването и приемането им. Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Ден за знания, контакти, пътешествия. Подходящо е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Полезно е да овладеете нови знания, както и да предавате своя опит на другите, но без да налагате своето мнение. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес. Хубаво е да общувате, да разговаряте, да влизате в полемика. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Благоприятно е за шопинг. Постарайте се да се отнасяте с хумор към всичко, което ви тревожи днес. Пазете се от простуда.

Днес почивайте, не се занимавайте с домакинска работа. Не канете гости, може само роднини. Не трябва да лъжете. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните недостатъци, но и не толерирайте чуждите грехове. Не игнорирайте тези, които искат милостиня. Изгарянето с огън сега е лош знак.

Диета – Добре е да се употребява лека храна и да не се пие вино.

Облеклото - Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова. Хубаво е да облечете нещо ново в жълто, светлосиньо и жълто-зелено. Ако нямате такива дрехи, може да носите в такъв цвят кърпичка или парче плат. Да се избягват червените, оранжевите и лилавите тонове.

Знамения – Ако на излизане от къщи срещнете страничен вятър или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна защита.

Намиране на метални предмети или монети днес не е добър знак. По-добре не ги вземайте.

Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

Ако крушката изгасне сама, видите искри, това е лош знак. Лоши мисли са отправени към вас.

Ако ви се скъсат в къщи завеси, пердета, покривка, това е знак за бедност.

Ако нещо се обърка в делата ви, това е знак за загуба на защита. Следете контактите си, лъжа от страна на околните.

Ако черна котка ви пресече пътя, по-добре се откажете от работата, която сте замислили.

Сънищата са пророчески. Добре е да сънувате, че пътувате, път, дървета – това е знак за благополучие, промени към по-добро, изпълнение на желания. Ако сънувате починал роднина, това е добър знак, иска да ви каже нещо, влизате в контакт с него.

Числа на деня – 17, 31, 48Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп