Барселона на четвъртфинал след класика срещу Челси

Спорт

15-03-2018, 11:23

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гуардиола: Меси прави добри всички треньори

Неймар искал да се връща в Барса

Лео Меси вкара 100 гола в Шампионската лига

Съвсем логично Барселона се класира на четвъртфинал в Шампионската лига след победа над Челси с 3:0. Две попадения отбеляза Меси и едно Усман Дембеле.

Аржентинският гениален футболист вече има 100 гола в Шампионската лига. Той направи асистенция и за попадението на Дембеле.


Барса можеше да победи дори с по-убедителен резултат. Така на четвъртфиналите се класират трите испански отбора Барса, Реал и Севиля. Както и по-два италиански и английски. А именно Ювентус и Рома и Ливърпул и Манчестър Сити. Представител на Германия е Байерн. Жребият е утре по-обяд.

Отборът на Барселона игра по-ефективно без много задържане на топката, както го правеше в перидишни години. И отборът на Валверде без да се стреми да има превес в притежанието на топката отбеляза три чисти попадения.

Тепърва ще се види какво ще става с Антонио Конте начело на Челси. Дали босовете на лондончани ще имат търпение да задържат италианеца или ще искат да го сменят.

И без това Конте критикува на няколко пъти явно трансферната политика на отбора,което не се харесва на шефовете на Челси. На всичко отгоре той е един от тези треньори, които са искани от ръководителите на ПСЖ да ръководи френския тим от следващия сезон.