Дневен хороскоп - петък, 16 петък 2018

Хороскоп

15-03-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Хороскопът ви показва, че резултатите от бъдещето зависят само от вас. Творческият ви подход ще спомогне да постигнете по-добри резултати. Не игнорирайте малките детайли, които изглеждат незначителни, но могат да съставят нещо по-голямо и значимо в живота ви.

     
 

Телец

Звездите ви предупреждават да не вземате прибързани решения и да не предприемате необмислени действия. Избягвайте неоправданите авантюри. Деловите ви партньори могат да поискат допълнителни условия, които не са изгодни за вас. Не се страхувайте да откажете. 

     
 

Близнаци

Днес може да имате затруднения в общуването с хората или поне с някои от тях. В деловата сфера могат да се появят резултатите от по-рано предприети действия. Не превръщайте семейните драми в обществено достояние и не ги правете теми на публично обсъждане.

     
 

Рак

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете това, което искате. Вие сте на верния път, така че  не забавяйте оборотите. Няма нужда днес да влизате в конфликти и да вземате бързи решения. Струва си да се вслушате в съветите на близък човек.

     
 

Лъв

Днес вашите емоции и реакции ще бъдат изключително остри и резки. Опитайте да бъдете малко по-сдържани, контролирайте гнева и агресията си. Компютърната техника може да ви създаде проблеми. 

     
 

Дева

Не отдавайте голямо значение на сънищата си. Те са просто отражение на преживяванията ви. Забавяне на действията и стремеж към пасивност – това ще се наблюдава при мнозина. Довършвайте започнатото, не предприемайте нови дела. Отложете ги за другата седмица. 

     
 

Везни

От една страна – приятелско поведение, чувство за хумор, желание за новости. От друга страна, неадекватност, странно поведение и нервност. Изходът е да се поддържа баланс и да не се стига до крайности. Добро време за общуване с приятели, за физическа работа или спортни дейности.

     
 

Скорпион

Чувствате се уморени, но ще преживеете и този период. Избягвайте словесните нападки. Конфликтите могат да доведат до неразрешими последствия. Не приемайте нищо близко до сърцето си. Казвайте си, че и „това ще отмине”.

     
 

Стрелец

Бъдете много дипломатични във вашите изказвания, защото неподходящо казаната дума може да предизвика сериозни последици. Добре ще ви се отрази общуването с човек, на когото имате доверие. 

     
 

Козирог

Преди Новолунието е по-добре да не започвате нови неща, но можете и трябва да се справите с по-ранно започнатите. Жизнената енергия е снижена. Съществува риск от депресивни състояния и апатия. Важно е да се предпазите от всякакви лоши мисли, които могат да влошат самочувствието и настроението ви.

     
 

Водолей

Днес ще изглеждате доста вятърничави. Сериозните дела ще решавате без особен ентусиазъм. Не можете да съсредоточите за дълго вниманието си върху нищо. Препоръчва се повече време да почивате, ако имате възможност.

     
 

Риби

Следобед Луната се премества във вашия знак и ще ви прави сантиментални, романтични и разсеяни. Това е време за творческите личности, но за останалите може да създаде проблеми при изпълнение на задълженията. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ- „Колко много искаме, колко малко ни е нужно!” Андрей Крылатов

Енергията на деня е толкова мощна, че много хора не могат да се справят с нея. Силно нараства опасността от възникване на всякакъв род конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Всяка невнимателно казана дума се възприема едва ли не като кръвна обида и човек е готов да си отмъсти. Добре е всички да бъдем сдържани и внимателни, да проявяваме търпение към чуждите грешки и недостатъци, да не се реагира бурно. Да простим на хората, които са ни обидили - това е трудно, но е най-доброто, което можем да направим. В този ден не бъдете доверчиви. Фактите и информацията проверявайте внимателно. Не се доверявате на никого.