Дневен хороскоп - четвъртък, 15 март 2018

Хороскоп

14-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Обкръжаващата действителност се явява ваша проекция в този ден, затова внимавайте за знаци. Препоръчително е да насочите усилията си към укрепване на дома, грижи за семейството. Полезно е днес да медитирате или да гледате в огън продължително време.

     
 

Телец

Вашият дом и вашето лично спокойствие в него няма да бъдат застрашени. В личния ви живот всичко ще се изпълнява според плана, а събитията, които се случват в него, ще бъдат повече от успешни за вас. В професионалната и финансовата сфера всичко ще бъде много добре.

     
 

Близнаци

Ще се отвори възможност да направите крачка напред, а как - ще ви подскаже интуицията. В суматохата на работния ден внимавайте да не пропуснете важно обаждане. Не се скъпете на комплименти за хората, които обичате.

     
 

Рак

Не е изключено да се изправите пред някаква несправедливост или нещо, което не е приемливо за вас. В този случай е допустимо да се борите за своите права (претенции, предимства, амбиции) с всякакви средства. Истината е на ваша страна. 

     
 

Лъв

Ако има някакъв въпрос, който ви безпокои, то не се притеснявайте. Нещата ще се наредят по най-добрият начин. Скоро ще получите повече, отколкото сте очаквали. Тези, които обмислят пътуване за разходка, нека да изберат югоизточната посока, там ще се почувстват най-добре.

     
 

Дева

Възможно е да попаднете в положение на противоречиви обстоятелства. Ще приличате на лодка попаднала в бурни води, която се оставя на волята на вълните. Трябва да научите важен урок и той се състои в това, че нищо не се дава просто така и че е нужно търпение и здрав разум. 

     
 

Везни

В дома си може да имате проблеми, дължащи се на взаимно недоверие или защото всеки от семейството ще е зает със собствените си проблеми и никой няма да мисли за другите. Вероятно и вие няма да сте изключение сред останалите и ще се държите по същия начин.

     
 

Скорпион

Могат да се появят събития в личния ви живот, които сега не очаквате. И някои от тях на пръв поглед ще ви изглеждат проблематични, сложни, но с течение на времето ще се съгласите с тяхната неизбежност.

     
 

Стрелец

Ако попаднете в конфликтна ситуация, опитайте да решите този проблем тихомълком, без да раздухвате нещата иначе последствията може да се неприятни. Някакво забавяне (закъснение) може да се отрази на финансовото ви състояние. 

     
 

Козирог

Ако вие или някой от вашето семейство имате здравословни проблеми, не  оставяйте нещата на самотек. И не разчитайте единствено на официалната медицина. Обърнете се за помощ към народните средства за лечение.

     
 

Водолей

Няма значение какво мислите за предопределението. То само ще ви намери. Време на съзряване на плодовете на миналото. Вашата настойчивост и постоянство ще ви донесат успех. Съдбата е благосклонна към вас и скоро ще се убедите в това. 

     
 

Риби

Не бъдете самонадеяни. Ако планирате някакъв нов проект сега, отложете го с още няколко дни. Нужни са търпение и необходимост да изчакате подходящ момент. Да действате сега, означава да рискувате. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ: Който иска - търси начин, който не иска - търси причина. (Сократ)

Денят носи успех в делата, пътешествията са удачни. Забраняват се всякакви разрушителни действия. По никакъв начин не пренебрегвайте интуицията си. Това е най-безпристрастният и мъдър съветник, който няма да ви заблуди в очакванията ви и ще ви помогне да се движите в правилната посока на самоусъвършенстване и развиване на творческите ви таланти. Не допускайте да изпаднете в меланхолия или тъга поради някоя неудача. Тяхното енергийно преодоляване е най-добрият начин да закалите характера си. Освен това причина за повечето от вашите проблеми се явява вашият идеализъм. Един важен момент е необходимостта от навременната почивка и цялостно отпускане на тялото и душата. Не се довеждайте до преумора.