Шиникова и Стаматова започнаха с победи в Хамамет - bulgaria.utre.bg

Шиникова и Стаматова започнаха с победи в Хамамет

13 март 2018, 18:16 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    БФТенис

    Шиникова и Стаматова започнаха с победи в Хамамет

Наградният фонд е 15 000 долара

Изабелла Шиникова и Юлия Стаматова започнаха с победи на сингъл на турнира на червени кортове в Хамамет (Тунис) с награден фонд 15 хиляди долара,съобщи БФ Тенис.

На сингъл поставената под №2 Шиникова победи с 6:1, 6:3 Франческамария Панарале от Италия за 54 минути игра.

Юлия Стаматова разгроми с 6:1, 6:1 поставената под №6 Мелани Клафнер от Австрия за 53 минути.

На двойки поставените под №4 Шиникова и Ясмин Мансури от Франция загубиха с от 6:3, 4:6, 3:10 от Матилде Девитс от Белгия и Мерел Хоедт от Холандия.

Юлия Стаматова в тандем с Елизабет Халбауер (САЩ) ще започнат утре участието си на двойки. Стаматова и Хаубауер спечелиха предната седмица титлата на друг турнир в Хамамет.

Джулия Терзийска започна с победа на двойки на турнира в Шарм ел Шейх (Египет) с награден фонд от 15 хиляди долара. Поставените под №2 Терзийска и Лаура-Йоана Андрей от Румъния победиха със 7:5, 5:7, 10:7 Бруне Олсен и Мелен Хелго от Норвегия и се класираха на четвъртфинал. Предната седмица българката и румънката спечелиха второ място на двойки на друг турнир в Шарм ел Шейх.

Утре националката на България, която спечели първата си титла за сезона предната седмица ще стартира участието си на сингъл. Терзийска ще играе срещу Лаура Малунякова от Словакия.
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета