Манчестър Юнайтед и Рома са фаворити за четвъртфиналите на ШЛ

Моуриньо знае как да се подготви за реванша със Севиля

Манчестър Юнайтед и Рома са фаворити за четвъртфиналите на Шампионската лига.В първата среща в Севилия "червените дяволи" направиха 0:0. А "вълците" в Украйна загубиха от Щахтьор с 1:2.

На пръв поглед Юнайтед и Рома наистина имат психологическа преднина. Но има едно но. Защото и Севиля и Шахтьор са доказани турнирни бойци и са от така наречените "криви" съперници.

Манчестър Юнайтед победи за първенство Ливърпул с 2:1. Тази победа над вечния съперник донесе повече самочувствие и увереност. Хитър треньор като Моуриньо е наясно обаче,че двата мача няма да имат нищо общо.


Два гола срещу Ливърпул вкара Маркъс Рашфорд и показва,че е в отлична форма. Джеси Лингард също играе силно. Лукаку, както винаги е готов да прониже съперниковата мрежа. важно е Пол Погба да бъде докрай съсредоточен в мача. Защкото,когато френският национал дава наистина всичко от себе си,той се превръща в половин отбор. И за Манчестър Юнайтед и за Франция.

Сега, Пол трябва да се раздаде докрай с червената фланелка и да зарадва "Олд Трафорд".Да не забравяме и думите на Моуриньо,че най-трудно се стига до четвъртфинал в евротурнирите. След тази психологическа бариера,която като се едигне, идва и турнирен подем.