Дневен хороскоп - сряда, 14 март 2018

Хороскоп

13-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес може да ви преследва някаква натрапчива идея. Ще размишлявате целия ден над нея и ще я подхранвате с мисълта си, но най-вероятно няма да се роди нищо от нея. Бъдете внимателни: има опасност да приемете нечия користна постъпка за искрена симпатия към вас.

     
 

Телец

Заради укрепване на социалния статус, вие вероятно ще пожертвате своите лични интереси. Практически през деня може да ви придружава чувството за недоволство почти във всичко. Ежедневните дела ще буксуват, ще се придвижват с трудности.

     
 

Близнаци

Най-вероятно ще искате да излеете по някакъв начин раздразнението си върху онези, които ще бъдат наоколо (включително близките). Не правете това, защото положителен ефект няма да има, но отношенията могат да се развалят. По-добре е просто да издържите този ден.

     
 

Рак

Не вземайте сериозни решения днес и бъдете предпазливи, настоящите условия ще се развият по такъв начин, че лесно можете да бъдете измамени. Избягвайте да носите големи суми пари в себе си, пазете се от загуби. 

     
 

Лъв

Мотото ви за този ден е „сътрудничество, не съперничество”. В този случай късметът няма да се забави да ви се усмихне. Ще трябва да се примирите с едно безинтересно и уморително общуване. Ако вие или любимият ви човек все още не сте отворили сърцето си, тази вечер ще бъде много полезно да направите това.

     
 

Дева

Днес ще демонстрирате генералски способности. През целия ден желанието да командвате ще възниква регулярно. Въпреки това, забавянето на другите и желанието им да избягват задълженията си, ще предизвика раздразнителността ви.

     
 

Везни

Нервната ви система е изострена. Трудно е да останете спокойни. Взимате всичко присърце, реагирате остро дори на незначителните неща. Направете пауза, обмислете случващото се, определете приоритетите си и ще се почувствате много по-уверени. 

     
 

Скорпион

Дори най-елементарните неща могат да се превърнат в тест за нервите ви. Трябва да действате днес бързо, ясно и ефективно. Много пъти хората вместо да помогнат, само пречат или не правят това, което трябва. Добре помислете преди да потърсите помощ.

     
 

Стрелец

Днес ще се вдъхновявате от някои неща. Може да изпитате подем на духа и ентусиазъм, но не във всеки момент ще са подходящи. Да се съпротивлявате и най-вече да устоите на изкушенията, които ще срещате ще бъде доста трудно. 

     
 

Козирог

Възможно е в този ден да се сблъскате с трудности, но те само ще ви амбицират и ще увеличат желанието ви да успеете. Имате право да изразите емоциите си, понякога е просто необходимо. Не трупайте раздразнението в себе си, не сте от желязо. 

     
 

Водолей

Днес може да имате придобивки, но в същото време да се влошат взаимоотношенията ви с партньорите. Денят ви ще мине под мотото:”всичко или нищо”. И не е известно кое е по-доброто от двете. Може би е по-добре да почивате.  

     
 

Риби

Днес трябва да се подхожда с повишено внимание и предпазливост както с думите, така и с делата, тъй като тайните ви врагове и завистливите хора вероятно ще се активират. Много време и усилия ще бъдат изразходвани за решаването на битови проблеми. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят изостря интуицията. Вслушайте се в себе си, посъветвайте се със своя вътрешен глас и не правете нищо, което не ви се иска. В този ден е възможно да се постигнат различни прозрения. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация. Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. Сънищата през това денонощие се сбъдват и много често те носят в себе си интуитивни прозрения. Откриват истината за околните и идващите събития. Днес благотворителността създава блага карма.