Дневен хороскоп - вторник, 13 март 2018

Хороскоп

12-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес лесно ще губите душевното си равновесие, понякога ще се ядосвате заради дребни неща или ще се обиждате от невинни забележки. Липсва ви пълна концентрация. Ако се съсредоточите, по-лесно ще се справите със задълженията си.

     
 

Телец

Вас ви очаква плодотворен и интересен ден. Благоприятно стечение на обстоятелствата. Това, с което се захванете, ще се справите отлично. Днес може да се сдобиете с неща, за които отдавна мечтаете. 

     
 

Близнаци

Каквото и да планирате този ден, разчитайте само на собствени сили. Помощ не чакайте. Можете само да се консултирате с някой, на когото имате доверие. Изключително нежелателно е да обсъждате лични въпроси с познати, да споделяте тайни.

     
 

Рак

Труден ден. Ще се появят много дела и ще ви е трудно да разпределите времето си така, че да е достатъчно за всичко. Самодисциплината е много важна. Често се притеснявате за дребни неща и това отвлича вниманието ви от основното.

     
 

Лъв

Ако планирате нещо, разчитайте на собствените сили. Не губете време в празни разговори. Днес е малко вероятно да успеете да убедите някого в аргументите си, да намерите точните думи. Има опасност да се натъкнете на неловко и глупаво положение. Проверявайте всяка информация.

     
 

Дева

Един добър ден ви очаква. В работата ще бъде лесно да постигнете успех. Знанията и опитът придобити по-рано, сега ще ви помогнат. Не се съмнявайте в своите сили. Нека не ви смущават новите задачи, които ще излязат. 

     
 

Везни

Ще ви е по-трудно от обикновено. Възможно е да възникнат проблеми или ситуации, които изобщо не сте очаквали. Но дори при трудните обстоятелства не се отказвайте, а правете това, което намирате за правилно. Може да се наложи да защитавате собствените си интереси.

     
 

Скорпион

Благоприятен ден за бизнес комуникация. Всички въпроси, свързани с работата или бизнеса, могат да бъдат обсъждани в приятна и спокойна атмосфера - така ще бъде по-лесно да се преговаря, да се намерят решения, които да отговарят на интересите на всички.

     
 

Стрелец

Добър ден. Особено е подходящ за комуникация с хора, на които трябва да направите благоприятно впечатление. И няма значение дали този стремеж е продиктуван от работни интереси или лични симпатии: вашият чар във всеки случай ще работи безпроблемно.

     
 

Козирог

Няма да ви е лесно да се съсредоточите върху нещата: непрекъснато ще сте разсеяни от нещо. Възможно е да се допуснат грешки в работата. Възможни са критики от ръководството и конфликти с някой от колегите ви. Днес ще бъдете склонни да харчите пари за дребни неща без да си правите сметката, а накрая да се окаже, че са заминали доста средства. 

     
 

Водолей

Много време ще отиде за разговори. Понякога те са полезни, научавате нещо полезно, намирате съмишленици, но друг път те развалят настроението, обезкуражават ви, оказват вредно влияние. Полезни ще са разходките и събиране на нови впечатления, смяна на обстановката.

     
 

Риби

Труден, но плодотворен ден. Ще трябва да се справите и с напълно нови неща, бързо да се ориентирате в ситуациите. Интуицията ще ви направлява. Благоприятно време за решаване на организационни и административни въпроси, обработване на документи, общуване с длъжностни лица.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Тежък период. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запазва спокойствие и въздържание при всяка ситуация. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате големи неприятности. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато сте в приповдигнато настроение, изведнъж може да ви се доплаче или да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.