Слънчев календар - понеделник, 12 март

Хороскоп

12-03-2018, 09:14

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци. Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

Днес се смята, че сме под контрола на Небето. Все едно ни наблюдават 1000 очи от там. Стриктно да се съблюдават правилата за общуване между хората. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви боклуци, раздайте ги на бабите, на по-бедните. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

В този ден не трябва мъжът да се опитва да променя жена си, а жената – мъжа си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели, да се копаете земята, гробове. Не трябва да пушите - това осквернявате небето. Не трябва да лъжете, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите. Противопоказна е измяната.

Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Необходимо е да се носят колкото може по-малко дрехи – колкото по-малко, толкова по-добре. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове.  Жените да не използват козметика. Всичко трябва да е естествено. Добре е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете писанията по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от височина е знак за замърсяване.

Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако в небето се появи нещо като букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате особено в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е оставил към този момент.

Ако загубите или счупите ключ – знак за отхвърляне на връзки с дома. Ако ви се заплете връзката на обувките – лошо въздействие има върху вас.