Седмичен хороскоп за 12 - 18 март 2018

Хороскоп

11-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Открий доброто в това, което те заобикаля.

На работното място се старайте да запазите спокойствие. Това не винаги е толкова просто, но е необходимо за успеха. Ще се изявите като много добри стратези и анализатори. За да не допуснете грешки, проверявайте нещата по три пъти. Може да ви възложат допълнителни задачи. В живота ви може да се върне (или да срещнете) някой човек от миналото ви. Има нещо, което ви безпокои, но вие можете да измените ситуацията към по-добро стига само да сте по-решителни. Бъдете внимателни и грижовни към своето здраве. Сега организмът ви е отслабен.

Благоприятни дни- 13, 14

Неблагоприятни дни- 12, 18

     
 

Телец

Не оставяйте нещата на самотек.

Ще има логично продължение на старите проблеми. Пазете се от разни “добротворци”, удари под кръста и непредвидени ситуации. Ограничете своите инициативи само в рамките на семейството. При бизнесмените е възможно да има проверки или възобновяване на юридически проблеми, което може да се отрази на финансите. На работното място внимателно се отнасяйте към колегите си, тъй като много от тях са готови да ви поставят прът в колелата. Финансовата ситуация  остава същата. Уязвими и податливи на заболявания сте в този момент. Пазете си здравето, вземайте профилактични мерки.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Близнаци

Постарайте се да не се загубите във водовъртежа на събитията.

Възможни са непредвидени ситуации при пътуване, проблеми в деловото общуване или конфликт с колеги, но острият ум, добре обмислената тактика на действие ще може да ви помогне да се измъкнете успешно от всяка подобна ситуация. Самоувереността ви може да бъде разклатена. Бъдете внимателни, когато сте на волана. В семейството са възможни проблеми с децата, близките и големи разходи, което започва сега да се оформя като тенденция, но ще продължи и в следващия период. В личните дела може да преживеете ретроспективна романтика.

Благоприятни дни- 13, 14, 18

Неблагоприятни дни- 15, 16, 17

     
 

Рак

Всяко нещо идва, за да си отиде.

Грижете се за дома си, укрепвайте съпружеските си отношения. Ако се въздържате да критикувате близките си, домашната атмосфера ще бъде умерено спокойна. В средата на седмицата ще имате добро настроение, но в последните й дни трябва да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си. Не давайте заеми и всячески пазете парите си от измами, кражби. Не е изключено да се появят в обкръжението ви крадци и мошеници.  Отложените и нерешени проблеми в миналото сега могат да изплуват на повърхността и да потърсят своето решение. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да пазите здравето си повече. Може да се обадят стари хронични заболявания.

Благоприятни дни- 15, 16, 17

Неблагоприятни дни- 12, 18

     
 

Лъв

Животът е труден, но е красив.

Професионалните и други отговорности отнемат много енергия от вас, така че ще ви е трудно да съвместите личния живот с работата. Самостоятелните инициативи от ваша страна могат да ви доведат до конфликти с партньорите по бизнес и да ви заставят да преразгледате някои постигнати съглашения. Старайте се да подхождате дипломатично в трудни ситуации, както в работата, така и в партньорството. Финансовата ситуация е нестабилна, разходите са много. Не се страхувайте да говорите, ако това ще направи живота ви по-лесен, но поведението ви не трябва да носи агресивни и разрушителни оттенъци.

Благоприятни дни- 18    Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Дева

Животът е такъв, какъвто си го направим.

Седмицата носи добри възможности. Енергийният тонус ще е доста висок, затова ще бъдете енергични и активни, но не се стремете да постигнете целите си незабавно. Ако се опитате да командвате и да налагате волята си, това може да внесе в домашната атмосфера елементи на противопоставяне и неподчинение от страна на близките ви. Действайте само от позицията на съзиданието и любовта и ще се сдобиете с блестящи резултати. Марс ще ви тласка към необмислени постъпки. Сдържайте своята напористост и агресивност. Може да се усложнят отношенията на работното място с колеги или подчинените ви, което ще създаде известно напрежение.

Благоприятни дни- няма Неблагоприятни дни- 15, 16, 17

     
 

Везни

Никой не е център на света, но е център на своята вселена!

Ще постигнете високи резултати в работата си. Експериментите са нежелателни, действайте само чрез проверени методи. Някои хора могат негативно да влияят върху развитието на личността ви и силно да ви дразнят. Най-добре е да избягвате тяхната компания. Пазете се да харчите пари за удоволствие извън планираното във вашия бюджет. Венера ще подобри любовните отношения. Благоприятно е за съвместни развлечения,  пътуване. Не са изключени проблеми с децата, родителите или други близки хора.

Благоприятни дни- 13, 14

Неблагоприятни дни- 12, 18

     
 

Скорпион

Играта живот продължава.

Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Заемете се с нещата, които сте отлагали досега. Така ще успеете да се придвижите малко напред. Сега не е време да стоите със скръстени ръце. Проявете по-голяма избирателност към хората от вашето обкръжение. Ще изпитвате известно недоволство и раздразнение към чуждите претенции или действия. Променливи сте като хамелеони, но го правете по-простичко. Има вероятност сами да си нанесете вреда със своите изказвания или невъздържаност.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Стрелец

Бог помага на тези, които си помагат сами!

През седмицата ще трябва да се заемете с дела, които не търпят отлагане. Вложете максимални усилия, за да икономисате малко от скъпоценното си време. Способността ви да се концентрирате ще ви помогне да се справите със задачите. Точно сега е неподходящ момент за кардинални промени в живота ви, не започвайте нищо ново. Битовите въпроси ви изнервят допълнително. Ще бъдете огорчени от човек от вашето обкръжение. В петък и събота мислете повече за себе си, а не за другите. Избягвайте да поемате по-голямо натоварване, отколкото можете да поемете.

Благоприятни дни- 13, 14, 18

Неблагоприятни дни- 15, 16, 17

     
 

Козирог

Танцът на живота продължава.

Периодът носи известно безпокойство, но вие се отпуснете! Тайната на успеха през седмицата не е в напрегнатите мускули и стиснатите зъби, а в запазването на спокойствие. Колкото по-позитивно възприемате това, което се случва, толкова по-правилни ще бъдат вашите решения. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но все пак се опитайте. Финансово има какво още да се желае. Въздържайте се да правите големи и скъпи покупки. За съжаление тази седмица не предразполага към големи успехи в любовта. Венера може да внесе напрежение в отношенията ви, но поне можете да се опитате да бъдете по-търпеливи, толерантни и сдържани.

Благоприятни дни- 15, 16, 17

Неблагоприятни дни- 12, 18

     
 

Водолей

Хората не знаят колко много неща зависят от тях.

Разпределете приоритетите си за през следващите дни и се заемете с това, което е най-важно за вас. Ще се появят много нови идеи и планове и ще искате да споделите с приятели, но засега е за предпочитане да не го правите. Възможно е да усетите лека отпадналост. Старайте се доколкото е възможно да намалите ангажиментите си. Не позволявайте на другите да крадат от времето ви, отсявайте телефонните обаждания и срещи, имате да вършите доста важни неща. Ще трябва да вземете решение за някакви още нерешени въпроси във връзка с членовете на семейството и дома. Избягвайте прекомерните удоволствия и увлечения в любовните дела. Всяко излишество е вредно.

Благоприятни дни-  18 Неблагоприятни дни- 13, 14

     
 

Риби

Най-доброто не  е сега, но предстои….

Започва да ви залива приливът на промяната, имате желание да тръгнете към нещо ново, в нова посока, но  ще се наложи да изчакате до следващия период. През настоящата седмица проявявайте повече здрав разум, който да е насочен само към най-същественото и неотложното. Не се концентрирайте върху негативните събития. Някои хора край вас не са твърде доброжелателни, затова бъдете по-предпазливи. Ако не можете да ги търпите или да се справите с тях, преустановете отношения. Доверявайте се на интуицията и не се оставяйте да ви подлъгват с празни приказки. Ще ви занимават въпросите за любовта, вярата и приятелството.

Благоприятни дни- няма Неблагоприятни дни- 15, 16, 17