Дневен хороскоп - неделя, 11 март

Хороскоп

10-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Звездите днес препоръчват да бъдете по-въздържани в думите и постъпките си! Единствено така ще избегнете опасността от грешки поради вашата импулсивност и прибързаност в действията. Избягвайте днес да се претоварвате както физически, така и психически.

     
 

Телец

Денят е възможно да ви поднесе приятни моменти, но също така не е изключено и да срещнете трудности. Добре е да проявите повече разум и сдържаност - това е единственият начин да избегнете необмислени думи и действия.

     
 

Близнаци

Засилват се вашата общителност. Вие без друго обичате да говорите много, а сега планетарното влияние увеличава това желание. Внимавайте, защото собственото ви лекомислие може да ви докара проблеми без да ги очаквате.

     
 

Рак

Благоприятна ще е всяка работа и общуване с хора, които са близки на вас по дух и разбиране. Въздържайте се от неуместни претенции през този ден. Любовните отношения ще бъдат спокойни и хармонични.

     
 

Лъв

Не е удачно време за бизнес и за започване на нови сериозни проекти. За някои от вас денят може да се окаже необикновен. Възможно е да преживеете нещо вълнуващо и необичайно. Планетните енергии ще благоприятстват влюбените.

     
 

Дева

Нещата около вас може да не се развиват точно както на вас би ви се искало, но обстоятелствата трябва да се приемат спокойно и примирено. Не се оставяйте някои хора от вашето обкръжение да ви пълнят главата с техните приумици, вместо това гледайте по реалистично на живота.

     
 

Везни

Успехът ви ще зависи до голяма степен от това дали можете ли да оцените правилно и да приемете новите възможности, които постепенно се откриват пред вас, а също и от умението да се държите на положение. Много е важно е да знаете какво трябва да правите и най-вече какво да говорите. 

     
 

Скорпион

Нуждаете се от рационална преценка коя е най-добрата от всички възможности, които стоят пред вас и коя да изберете. Първо уравновесете чувствата си, тъй като безпокойството и емоционалната нестабилност пречат на разума и обективизмът ви. Второ- чуйте и друго мнение.

     
 

Стрелец

Днес оставете нещата на собственият им ход на развитие. Запазете си малко лично пространство и време само за себе си. Внимавайте да не възникват разногласия поради несъвпадане на интересите с близките ви. Помислете върху техните предложения. Всичко може да бъде договорено мирно.

     
 

Козирог

Не бързайте. Началото на този ден може да бъде малко трудно и преди обяд е по-добре да не предприеме нищо особено важно и сложно. По-късно енергията ви ще се увеличи и ще стане по-лесно да се концентрирате. Избягвайте да предизвиквате спорове у дома си и подсигурете мир и спокойствие както на себе си, така и на близките ви.

     
 

Водолей

За да избегнете някакъв проблем, ще ви се наложи да проявите изобретателност и находчивост. Не се предоверявайте на никого повече от необходимото. Не е необходимо да влизате днес в различни роли, бъдете просто себе си. Отпуснете се и повече релаксирайте!

     
 

Риби

Денят може да започне малко напрегнато, но постепенно всичко ще започне да се нарежда. Подходящо време за разходка, среща с приятели, нови запознанства, при това ще направите страхотно впечатление. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание за продължаване на започнатите вече. Добър ден за контакти и завързване на познанства. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване.