Делио Роси: Черно море ни постави под напрежение - bulgaria.utre.bg

Делио Роси: Черно море ни постави под напрежение

10 март 2018, 12:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Делио Роси: Черно море ни постави под напрежение

В тази среща бяхме компактни

Треньорът на Левски Делио Роси остана верен на себе си и не изрази емоции след трудния успех на тима с 3:2 като гост на Черно море от 24-ия кръг на Първа лига. Италианският специалист смята, че днес момчетата са му били прецизни в предни позиции и това е основната причина за успеха.  

"Предишният мач бе с друг отбор и ние бяхме други. Тук бяхме компактни, инициативата бе при нас. След това обаче с червения картон си усложнихме мача и бе по-трудно," заяви Роси.

"С Берое не успяхме да се организираме в атака, нямаше интензитет. Сега стояхме по-близо, създавахме възможности, заяви италианския  специалист.

"За разлика от други мачове, имахме три принудителни промени в защита. Имаше разколебаност лека в определени моменти, но и Черно море ни постави под напрежение," отчете Роси.

Спасяването на Николай Кръстев в средата на второто полувреме спечели аплодисменти за стража, но Роси не изпадна в еуфория: "Вратарят е на вратата, за да спасява такива положения, иначе щяхме да сложим някаква стойка."Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета