Дневен хороскоп - събота, 10 март

Хороскоп

09-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще ви донесе висок жизнен потенциал. Емоции въобще няма да ви липсват. Вашите
вътрешни импулси ще ви подтикват постоянно към действия, но внимавайте да не се изложите заради прибързаността си.

     
 

Телец

Днес ще бъдете в добро разположение на духа, а настроението ви ще бъде устойчиво на странични влияния. Решили сте да се заемете с напълно сериозни неща. Скоро ще почувствате положителните резултати от своите усилия. 

     
 

Близнаци

Денят за мнозина може да бъде ознаменуван с промени към по-добро в личния живот. Възможно е благоприятно стечение на обстоятелствата да способства началото на ново запознанство. Вашата задача е да не го изпуснете, а за целта - да не стоите в къщи. 

     
 

Рак

Звездите от хороскопа показват, че вие сте в процес на вътрешно израствате, вашите действия са правилни и ви насърчават да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които няма да бъдат обаче кардинални. 

     
 

Лъв

Днес ще забележите, че ви върви в много неща. Ще се родят нови планове и идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Има вероятност да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не бързайте да се хвърляте на сляпо в неизвестното.

     
 

Дева

Благоприятно време за самовглъбяване и самоанализ. Необходимо е да бъдете въздържани и да заемете засега изчакваща позиция. Добре е да избягвате да влизате в спорове и дискусии, иначе рискувате всичко да се обърне срещу вас в един момент. 

     
 

Везни

Правете повече анализи, по-малко се суетете! Ако успеете да налучкате правилния подход за деня, ще ви се удаде да свършите това, което не е по силите на другите, но преди да започнете да правите каквото и да е, трябва много добре да обмислите нещата. 

     
 

Скорпион

Денят носи опасна енергия, затова ще направите по-добре, ако сте повече сдържани в своите инициативи, действията си и приказките. Бъдете по-търпеливи и толерантни към партньора си и не го атакувайте веднага за щяло и не щяло.

     
 

Стрелец

Възможно е да възникнат някои проблеми днес, но те едва ли ще бъдат толкова сериозни. Вашите експерименти и импровизации се оказват успешни. Нарушавате традициите и действате противно на общоприетите правила, но това въобще не предизвиква отрицателни емоции. 

     
 

Козирог

Вашата активност ще бъде на висота, но се старайте да не се преуморявате. Чувството ви за хумор ще разведрява обстановката и ще развеселява околните, а най-важното е, че вие ще се чувствате много добре. 

     
 

Водолей

Ще дадете лек тласък на ситуацията около себе си с цел подобрение на обстоятелствата. Все още търсите най-точното и безгрешно решение. Възможни са неочаквани признаци на внимание към вашата особа, в някои извънредни случаи ще има и подаръци. 

     
 

Риби

Не се поддавайте на унинието. Душевните терзания няма да са ви от полза. Трябва да помислите как да разнообразите живота си повече и да вкарате свежи емоции. Търсете нова информация за събития, в които да участвате (курсове, танци, духовни групи). 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на промени, нови и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушваме в своя вътрешен глас, за да направим правилния си избор и да не изпуснем късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата.

Ден за покаяние и прошка. Покаянието е вътрешно дълбоко осъзнаване и съжаление за стореното. Истинското покаяние пречиства, носи мир и спокойствие на душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение.

Избягвайте места, където има много хора. Не трябва да се подстригва коса и да се режат нокти.