Fibank представи своята специална програма Smart Lady, насочена към жените в бизнеса

Програмата предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и същевременно гъвкави условия

На стилна работна закуска Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своята специална програма, насочена към жените в бизнеса. Тя е плод на проучвания и разговори с експерти и бизнес дами. „Целта, която банката иска да постигне с нея, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже.“ Това заяви г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор на Fibank, при представянето на параметрите на програмата.

Името на програмата е Smart Lady. Г-жа Василева представи новите перспективи, които разкрива програмата за жените в бизнеса. Тя е компилация не само от възможности за кредитиране, насочени към бизнес дамите, но включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа, сигурност и спокойствие. Smart Lady надгражда и доразвива уникалната за българския пазар линия кредитни карти First Lady, която Първа инвестиционна банка и Diners Club предложиха на бизнес дамите.

Програмата Smart Lady предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и същевременно гъвкави условия, като ниска цена и такса по кредитите, удобни погасителни планове, дълъг срок на изплащане – до 15 години за инвестиционни кредити и до 5 години за оборотни средства.