Дневен хороскоп - петък, 9 март 2018

Хороскоп

08-03-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ето една неочаквана, но желана усмивка на съдбата. Хващайте за опашката вашия късмет и дръжте здраво, за да не отлети. Това означава появяване на нови и много благоприятни обстоятелства за вас. Възможно е и да се изпълни ваше желание. 

     
 

Телец

Ето една оптимистична прогноза за вас. Е, може да не се изпълни още в този ден, но е сигурно, че ще е скоро – за едни предстои силно и крепко приятелство, за други – любов от пръв поглед, при което ще има вярност и хармония в отношенията. 

     
 

Близнаци

Вие сте изпълнени с енергия и сили, ръцете ви сърбят за работа. Съдбата е благосклонна към вас. Време е да се заемете с това, което отдавна отлагате. Склонни сте да се ядосвате и обиждате на околните. А защо? Просто така. Пазете се, нарушавате висшия кодекс. 

     
 

Рак

Всичко се раздава според заслугите! Така че, ако вашите права са били накърнени по един или друг начин, сега богинята Темида сваля превръзката от очите си и ще възстанови справедливостта, дори да не е видно за вашите очи, тя ще раздаде възмездие. 

     
 

Лъв

Ако се нуждаете от помощ, то приемете я или я потърсете. Излишната гордост, упоритост и подозрителност още не никого не са помогнали. Ако пък усещате сили сами да продължите напред към целта, моля - напред с песен! Звездите ви благославят. 

     
 

Дева

Излишно се притеснявате! Нещата съвсем не са толкова лоши, колкото на вас ви изглеждат. Ситуацията отразява вечната борба на злото с доброто. И просто трябва само да дочакате, докато колелото на съдбата се обърне и тръгне  в нужната посока. 

     
 

Везни

Днес здравето трябва да ви е приоритет. Въпреки че се намирате в хармония на дух и тяло, отнасяйте се сериозно по този въпрос. Вашата вежливост и уравновесеност са главното оръдие, с което да пробивате всяка издигната стена пред себе си. 

     
 

Скорпион

Вие днес сте вълшебници във всяко отношение. Справяте се с лекота със задачите пред себе си, пробивате навсякъде с вашите умения, показвате завидно умение да убеждавате хората в това, което искате. Голяма е вероятността да се появи скоро някой, който да е готов на всичко за вас. 

     
 

Стрелец

За мъжете Стрелци показва нестабилност в отношенията и вероятността да трябва да правите избор между две жени. Вие сте стигнали до чертата, която ако прекрачите, може да разрушите окончателно тези отношения. Жените Стрелци да следят за съвпадения и знаци по пътя си и да открият какво се опитва да им подскаже Вселената. 

     
 

Козирог

Възможно е в живота ви да се появи духовен наставник, това може да е просто приятел, който да ви дава мъдри съвети и да ви напътства. Бъдете внимателни, защото зад всеки един събеседник може да се крие вашият гуру. 

     
 

Водолей

Възможно е да сте надценили своите сили и сега затова да се случват негативни промени. Днес ще е трудно разбирателството ви с жените. Внимавайте да не се стигне до скандали и разправии. Повишена нервност, защото позволявате на проблемите да ви скапят. 

     
 

Риби

Заради вашата нерешителност сте пропуснали някаква добра възможност. Съветът към вас е да се самовглъбите в себе си и да потърсите това, което за вас има истинска стойност. Ако попаднете в епицентъра на някакви събития, не се впускайте в участие. Леко се изтеглете. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на мъдростта и на тайното познание. Отърсете се от консервативни мисли. Добре е да се помисли за бъдещето, да проявите алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите. В този период е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Днес можете да си хапвате сладко колкото искате. Разрешено е.