Цв. Цветанов: ГЕРБ е единствената партия с такова силно присъствие на жени

Политика

08-03-2018, 07:06

Снимка:

facebook

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Й. Фандъкова: Обстановката продължава да е усложнена

Благодарение на Йорданка Фандъкова нашата столица – София, се превърна в една от най-желаните европейски дестинации

ГЕРБ е единствената партия, в която жените имат толкова силно присъствие. Погледнете само парламента, Министерския съвет и общините. Това написа във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се срещна с Жени ГЕРБ в навечерието на Международния ден на жената – 8 март.

„Това не е случайно, защото всяка една от тях умее по неповторим начин да изпълва със съдържание и смисъл своята работа“, посочи още Цветанов.

На събитието присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов, както и много кметове и общински съветници.

„Пред всички присъстващи посочих, че благодарение на Йорданка Фандъкова нашата столица – София, се превърна в една от най-желаните европейски дестинации и оставя отлични впечатления у всеки един свой гост. Пожелах на прекрасните дами от ГЕРБ да бъдат щастливи и усмихнати не само на утрешния ден, а през цялото време, за да могат все така да вкарват светлина и радост в живота ни. Своите поздрави към дамите от София отправи и председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова“, написа в социалната мрежа Цветан Цветанов.